1. De paradox van gen Z: van shoppen bij Primark tot havermelkcappuccino on the go (podcast)
  2. Chef, foodproducent en ondernemer Samuel Levie wil innoveren zonder oogkleppen op
  3. Food Future Event: zo maken foodbedrijven keuzes in duurzame verpakkingen en ingrediënten
  4. Zo bouwt PeelPioneers een nóg grotere schillenfabriek: 'Uiteindelijk mag niks meer in de verbrandingsoven verdwijnen'
  5. Food Future Event: met Meatable, Verstegen Spices&Sauces en Phycom praten over risico's nemen in productontwikkeling
  6. Gezond snacken, wat wil de consument? Zo spelen Amerikaanse snackproducenten in op trends
  7. Vlaamse voedingstechnologen vinden focus op ultrabewerkte voeding misplaatst
  8. Ingrediënten uit reststromen: wat kan de productontwikkelaar ermee?
  9. Food Future Event 2024: hoe gaan productontwikkelaars met wetgeving om?
  10. AH breidt app uit met leefstijlcoaching en lanceert campagne: meer groente, meer vezels
  11. 'Discussie over ultrabewerkte voeding hindert de voortgang in herformulering'
  12. Martijn Versteegh van Albert Heijn: 'Productontwikkelaars die spraakmakende gezondere en duurzamere producten ontwikkelen, hebben we hard nodig'
  13. Bakker ontwikkelt koolhydraatarm brood met geupcycled brouwgraan
  14. Onderzoekers vragen Nederlanders wat ze vinden van ultrabewerkte voeding
  15. Handig overzicht: hoe de smaak van plantaardige alternatieven kaas te verbeteren
  1. Herformulering is niet genoeg: 6 drempels bij de ontwikkeling van een gezond voedingsassortiment
  2. Handig overzicht: wat willen consumenten als het gaat om gezonde voeding?
  3. Productinnovaties juni en juli: Go Vega!, Macadamia olie en Wilhelmina's frisse producten
  4. De toekomst van de verpakkingsketen: wanneer wordt plastic afvalberg een goudmijn?
  5. Handig overzicht: 3x duurzaamheid en 3x gezondheid bij Albert Heijn
  6. Handig overzicht: productontwikkeling met reststromen
  7. 'Nutri-Score goedbedoeld, maar houdt wereld ultrabewerkte voeding in stand'
  8. Zo denken Amerikanen over ultrabewerkte voeding: 5 inzichten
  9. Van ingrediënten tot keurmerken: Wat moet een productontwikkelaar weten over duurzaamheid?
  10. Ingrediënten uit upcycling het nieuwe normaal? Alleen bij betere afzetmogelijkheden
  11. 'Liever een beetje greenwashing, dan geen communicatie over duurzaamheid': 6 ontwikkelingen in ecolabeling
  12. 'Productontwikkelaars moeten zich verdiepen in de mogelijkheden van Artificial intelligence'
  13. Terugblik: het Food Future Event in beeld
  14. Van fermentatie tot conceptontwikkeling: het Food Future Event haakt aan bij actuele trends productontwikkeling
  15. 'Minder maar betere plantaardige producten die meer tijd krijgen om zich te bewijzen' (podcast)