1. 24-04 | Webinar: gevoeligheid bij metaaldetectie
  2. Voor abonneesEU-lidstaat moet WGS verplicht inzetten bij uitbraakonderzoek: Commissie komt met Q&A
  3. Nederlandse recalls en waarschuwingen voor april: verkeerde etikettering grillworst in bladerdeeg van Vomar
  4. Voor abonneesSterke stijging norovirusgevallen: hoogste piek in jaren gemeld
  5. Voor abonneesWat is de oorzaak van 6000 salmonellagevallen bij de mens? Machine learning en WGS geven het antwoord
  6. Voor abonneesCargill roept vloeibare eiproducten terug vanwege schoonmaakmiddel
  7. 'Ziekenhuisbacterie' infiltreert voedselketen: EFSA waarschuwt voor antibioticaresistentie
  8. Voor abonneesTofu in de kantine? Risicobeoordeling isoflavonen zetten grootschalige consumptie van sojaproducten onder druk
  9. Voor abonneesNieuwe PFAS-normen in voeding: dit is de impact op de voedselindustrie
  10. Young QA: 'Hoe blijf je kritisch en voorkom je bedrijfsblindheid?'
  1. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen voor maart: Salmonella in dried bitter leaves
  2. Voor abonneesZo trekken bacteriofagen ten strijde tegen pathogenen zoals Listeria monocytogenes en Salmonella
  3. Voor abonnees3 doden door listeria-uitbraak gelinkt aan desserts
  4. Voor abonneesDeze voedselcategorieën maken het meest ziek
  5. Nederlandse recalls en waarschuwingen maart: metaaldeeltjes in karamel zeezout chocolade
  6. Voor abonneesAI helpt bij het opsporen van voedselgerelateerde ziekten
  7. Voor abonneesVMT 2 (2025): Contaminanten en pathogenen
  8. Voor abonneesHistamine in tonijn: langdurige recalls en risico's
  9. Voor abonneesUitbraak van salmonella bij Ferrero met veel zieke kinderen: wat kunnen we leren?
  10. Voor abonneesWebinar terugkijken: hoe borg je de voedselveiligheid bij hergebruik van zijstromen?