VMT staat voor voedingsmiddelen, management en technologie. In een branche waar betrouwbare informatie onmisbaar is, helpt VMT als vakmedium de professional die betrokken is bij het maken van veilig, compliant en kwalitatief goed voedsel. Door praktische kennis, diepgang en nieuws op één plek aan te bieden, ondersteunt VMT iedereen die (mede)verantwoordelijk is voor QA en R&D in de voedselverwerkende industrie.

De 6 voordelen van VMT

1

Direct antwoord op je vraag

Je vindt op thema gerubriceerde kennis, die voor jou wordt gebundeld door de redactie.
2

Blijf up-to-date

VMT helpt jou op de hoogte te blijven met actuele, ‘need-to-know’ onderwerpen.
3

Actueel

Al onze informatie over voedingsmiddelen is actueel, en toegankelijk uitgelegd.
4

Unieke praktijkverhalen

VMT maakt de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Leer van de ervaring & interpretatie van gelijkgestemden.
5

VMT geeft zekerheid

Je kunt ervan op aan dat de geboden kennis betrouwbaar en onafhankelijk is, bronnen worden altijd vermeld.
6

Wij ontzorgen jou

VMT bespaart jou kostbare tijd door het verzamelen en sorteren van de juiste antwoorden op veel voorkomende vragen.
Het team van VMT bestaat uit een redactie-, marketing-, sales- en eventafdeling en een uitgever.
Onze VMT-redactie bestaat uit gespecialiseerde vakredacteuren en opereert in een netwerk van wetgevings- en voedselveiligheidsexperts, voedingsmiddelentechnologen en duurzaamheidsexperts. De redactie wordt daarbij ondersteund door een deskundige redactieadviesraad die bestaat uit foodprofessionals en wetenschappers.
Wil je in contact komen met ons? Raadpleeg dan de contactpagina.
Onze missie is om de kwaliteitsmanagers en productontwikkelaars op een onafhankelijke en objectieve wijze te voorzien van verdiepende én praktisch toepasbare kennis over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in hun vakgebied. Zo dragen wij bij aan een hoger niveau en grotere betrouwbaarheid van de voedingsmiddelenindustrie.
VMT bestaat al meer dan 125 jaar. In 1895 begon VMT ooit als het Nederlandsch Weekblad voor Zuivelbereiding en Veeteelt. Toentertijd een belangrijk en officieel orgaan onderdeel van de vereniging ‘Het Rundveestamboek Noord-Holland'. In de jaren daarna heeft het merk diverse naamsveranderingen ondergaan zoals ‘Misset's Zuivel’ en ‘Voeding & Techniek'. In 1970, 75 jaar na de oprichting, werd onze naam VMT en na een aantal verhuizingen en overnames werden we in 2019 onderdeel van VMN media.

Willem Paul de Mooij
Willem Paul de Mooij
Willem Paul de Mooij is journalist en sinds 2015 hoofdredacteur van VMT en Bakkerswereld. Binnen VMT schrijft hij vooral over het thema Voedselveiligheid & Kwaliteit.
Dionne Irving
Dionne Irving
Dionne is sinds 2007 redacteur bij VMT. Ze schrijft over R&D en duurzaamheid in food.
Carmen Groeneveld
Carmen Groeneveld
Carmen is sinds 2019 redacteur bij VMT en schrijft onder meer over wetgeving & toezicht en R&D in food.
Didi de Koning
Didi de Koning
Didi is sinds 2023 redacteur bij VMT en schrijft onder meer over voedselveiligheid & kwaliteit.