1. Voor abonneesEen overzicht: hoe gaan productontwikkelaars om met het onderwerp ultrabewerkte voeding?
  2. NAPV-afspraken over zoutreductie in vleesvervangers
  3. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  4. Voor abonneesStartup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen gezondheidsbewuste en duurzame consument aanspreken'
  5. Albert Heijn toont Nutri-Score bij alle producten, ook A-merken
  6. Eiwit uit insecten, kan de bakkerij daar iets mee?
  7. 26/03/2025 | VMT Webinar: Ultrabewerkte voeding in de spotlight
  8. Productinnovaties februari: Crisp introduceert maaltijden met regeneratief geteelde 'No Shit' groenten
  9. Nestlé introduceert 'KitKat Tablets' en verdubbelt productiecapaciteit
  10. Vleesvervangers ultrabewerkt? 'We kunnen minder bewerkte varianten ontwikkelen die op vlees lijken'
  1. Voor abonneesVMT 1 (2025): De dilemma's van minder bewerkt
  2. Zwanenberg: 'Door processing kunnen we meer grondstoffen benutten en verwaarden'
  3. Onbewerkt en toch smeuïg: hoe TastyBasics er zonder boter en suiker ingaat
  4. Young R&D: 'Hoe ontwikkel je producten in het spanningsveld van efficiëntie en productkwaliteit?'
  5. maart/april 2026 | VMT Food R&D Event
  6. Nationale week zonder vlees & zuivel in maart focust extra op Noord-Nederland
  7. TikTok-challenges drijven snoeptrends: zuur, zuurder, superzuur (fotoreportage)
  8. Productinnovaties januari: Gudrun introduceert duurzame en plantaardige Belgische chocolade
  9. Voor abonneesOverzicht: 5 trends in chocolade gespot op de ISM
  10. EFSA ziet eiwitrijk kroos 'waterlinzen' als veilig voor consumptie