1. Voor abonneesWebinar ultrabewerkte voeding: 5 inzichten voor productontwikkelaars
  2. 'Versoepeling CSDDD geeft schijnzekerheid. Houd grip op mensenrechten in hele keten'
  3. Food Law Event 2025: van acrylamide en Green Claims tot voedselcontactmaterialen en allergenen
  4. Voor abonnees10 belangrijke punten tot nu toe bekend uit de PPWR: 'Onmogelijk eraan te ontsnappen'
  5. Acrylamide en de wet: zo kijkt de NVWA ernaar
  6. Voor abonneesUitbraak van salmonella bij Ferrero met veel zieke kinderen: wat kunnen we leren?
  7. Voor abonneesInnovaties opschalen zonder te falen? Let op deze 3 kritische onderdelen voordat je begint
  8. Een gezonde, eiwitrijke muffin met mycoproteïne als vetvervanger? 'We wilden experimenteren voorbij vleesvervangers'
  9. Voor abonnees'Innovatieve maïs draagt bij aan oplossing voedselcrisis en gezondheidsproblemen'
  10. Voor abonneesHoogleraar pleit voor milde scheiding: 'Kijk naar functionaliteit in plaats van zuiverheid bij productontwikkeling'
  1. Voor abonneesStappenplan: Novel food of niet? Bepaal het in 5 stappen
  2. Voor abonnees5 ijstrends: van suikervrij tot proteïnerijk zonder concessies op smaak
  3. 'Importtarief Trump voor EU kan export Nederlandse voedingsbedrijven halveren'
  4. Voor abonnees5 ontwikkelingen in private label verpakkingen: van papier tot hervulbaar
  5. Dit komt er qua Europese wetgeving de komende jaren op de industrie af
  6. Belgische recalls en waarschuwingen februari: verkeerde houdbaarheidsdatum moka-taart
  7. Europese Commissie doet voorstel voor versoepeling CSRD en CSDDD: met name versoepeling mkb
  8. 'Probiotica' als gezondheidsclaim? Zo luidt de uitspraak van de Europese Ombudsman
  9. Zwanenberg: 'Door processing kunnen we meer grondstoffen benutten en verwaarden'
  10. Deze vier Belgische foodbedrijven zijn gekroond tot 'Factory of the Future'