Food Future Event: Deze 6 thema's zijn belangrijk voor productontwikkelaars

Food Future Event: Deze 6 thema's zijn belangrijk voor productontwikkelaars

Nieuwe concepten ontwikkelen, die ook nog gezond zijn. Creatief blijven maar toch voldoen aan de wetgeving. Wat wil de consument nu echt? Hoe gaan andere productontwikkelaars om met de meest prangende thema's in de foodsector? In dit artikel zetten we 6 op een rij die aan bod komen tijdens het Food Future Event.

Leuke concepten bedenken, experimenteren met nieuwe grondstoffen, iedereen loopt warm voor jouw idee: de droom van iedere productontwikkelaar. Maar zo soepel loopt het niet altijd. Met het Food Future Event wil VMT het event zijn waar productontwikkelaars inspiratie opdoen, kunnen sparren met andere productontwikkelaars, antwoorden krijgen op vragen (of met nog meer vragen naar huis gaan…).

Dit zijn 7 vragen van productontwikkelaars die aan bod komen tijdens het Food Future Event op 3 oktober:

  1. 1

  2. 2

  3. 3

  1. 4

  2. 5

  3. 6

Dionne Irving

Dionne Irving

Redacteur Productontwikkeling en Duurzaamheid

Dionne Irving is redacteur met als aandachtsgebieden productontwikkeling, duurzaamheid en product- en procesinnovatie.

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Desinfectiemethode mineraalwater Vittel en Perrier illegaal? Franse Foodwatch klaagt Nestlé aan
  2. GEA en Believer Meats willen kweekvlees efficiënt en goedkoop produceren
  3. Voor abonneesProducenten over werken met reststromen: 'Wetgeving maakt het verwerken niet aantrekkelijk'
  4. Farm to Fork-strategie teleurstelling voor duurzame etikettering? Dit is de huidige stand van zaken
  5. 10/12/2024 | Symposium Water en Voedselveiligheid
  6. Young QA: Hoe ga je om met beslissingen waar je je ethisch niet comfortabel bij voelt?
  7. 18/11/2024 | Future of Nutrition Summit
  8. Voor abonneesSchimmel op voedingsmiddelen: wanneer weggooien en wanneer verwijderen
  9. Aanscherping handelsnormen groenten en fruit per 1 januari 2025: hier moet je als levensmiddelenbedrijf op letten
  10. Communiceren over vleesvervangers? Dit zijn 6 inzichten van experts
  1. Voor abonneesAshwagandha-supplementen mogelijk gevaarlijk voor gezondheid
  2. Consumentenbond: 'Supermarkten strooien met niet-bestaande, achterhaalde of twijfelachtige prijsverlagingen'
  3. Een plantaardig alternatief voor kaas van lokale grondstoffen? Het project KAAZ moet daarbij helpen
  4. Quality Time met IJsbrand: Sinaasappel met fungicide (video)
  5. Voor abonneesSalmonella-uitbraak in 9 staten van de VS
  6. Safe met Roos: CSRD-wetgeving doorbraak of administratieve last?
  7. Voor abonneesTarwe, brood, gluten en gezondheid: waar staan we anno 2024?
  8. Voor abonnees'Ontbossingswet EU zet kleine boeren wereldwijd buitenspel'
  9. Opkomend voedselveiligheidsrisico door klimaatverandering? EFSA oordeelt over Vibrio
  10. Koffie- en theegigant vreest ontbossingswetgeving: 'landen riskeren dat export wordt geblokkeerd'