1. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  2. Productinnovaties februari: Crisp introduceert maaltijden met regeneratief geteelde 'No Shit' groenten
  3. Nieuwe voedselmachines 2025: Domino introduceert Dx-Serie lasercodeersystemen voor drankenfabrikanten
  4. Nestlé introduceert 'KitKat Tablets' en verdubbelt productiecapaciteit
  5. Vertraagt wetgeving innovatie? 'Transparante informatie steeds belangrijker'
  6. Young R&D: 'Hoe ontwikkel je producten in het spanningsveld van efficiëntie en productkwaliteit?'
  7. HAS studenten ontwikkelen voedsel van de toekomst: van peulvruchtenwafels tot chocolademelk met kruidenthee
  8. Productinnovaties januari: Gudrun introduceert duurzame en plantaardige Belgische chocolade
  9. Trends voor 2025 in de ogen van jonge QA'ers en R&D'ers
  10. Voor abonneesFood Law Event gemist: is Europese wetgeving rem voor voedseltransitie en innovatie (video)
  11. Voor abonneesVisie van VMT: terugblik op 2024 en vooruitblik op trends 2025
  12. Productinnovaties november en december: kruidenmixen zonder toegevoegd zout, mango zonder stickers en Nederlandse spliterwten
  13. Voor abonneesBacteriofagen maken snelle detectie van bacteriën in vloeistoffen mogelijk
  14. Young R&D: 'Hoe geef je een juiste inschatting van volumes voor nieuwe grondstoffen?'
  15. Nieuw product ontwikkelen? 4 trends om in de gaten te houden voor 2025
  1. Zo spelen 10 drankenproducenten in op trends: focus op functionele ingrediënten
  2. 15 startup innovaties op de SIAL: van cacao- en koffievervangers tot rijstvrije sushirijst
  3. Heineken bouwt r&d-centrum in Zoeterwoude
  4. Innovaties in verpakkingen spotten: bladeren als grondstof tot hersluitbare blikjes
  5. Innova top 10 trends 2025: dit verwachten consumenten van ingrediënten, plantaardig en van AI
  6. Productinnovaties oktober: biologische ontbijtgranolamix en bioscooppakket bier, popcorn en voucher
  7. R&D'er over wetgeving: 'Sommige wetten zijn al achterhaald voordat ze ingaan'
  8. Van supermarktkeuken naar gaarkeuken: zo wil deze startup 'Unilever van de nieuwe generatie' worden
  9. Voor abonneesZo ontwikkelt deze producent nieuwe dranken met AI: 'Het biedt een goede basis'
  10. Foodtrends 2025 met fooddesigner Marielle Bordewijk: 'Zoek de grotere trends achter de kortstondige hypes, die zijn er zeker'
  11. Vet verlagen door toevoegen van champignons? Puree kan tot 41% vet verminderen
  12. Rondje innovaties SIAL: vooral eiwitverrijking, functionele ingrediënten en konjak
  13. Van Delft zet met innovatie in op jaarrond en wereldwijd kruidnoten: 'Elke smaak kan op of in een kruidnoot'
  14. Directeur FNLI reageert op kabinetsplannen: 'Door netcongestie staat zo'n 80% van CO2-besparingen op de tocht'
  15. XXL Nutrition en Zuivelhoeve werken samen aan eiwitrijke productlijn