1. Succesvolle conceptontwikkeling? 'Leuke, hippe, nieuwe producten belanden vaak in de 2-eurobak in de supermarkt'
  2. Gezond snacken, wat wil de consument? Zo spelen Amerikaanse snackproducenten in op trends
  3. Productinnovaties augustus: vega parmezaanse kaas, vis- en kreeftsoep en plantaardig visassortiment
  4. Vlaamse voedingstechnologen vinden focus op ultrabewerkte voeding misplaatst
  5. Kleine verpakkingen en keuze in alcoholvrij: hier let de consument op als het gaat om duurzaamheid en gezondheid
  6. Ingrediënten uit reststromen: wat kan de productontwikkelaar ermee?
  7. Voor abonneesHybride gehaktmix van Lidl een blijvertje? Experts vinden het spannend
  8. Food Future Event 2024: hoe gaan productontwikkelaars met wetgeving om?
  9. Young R&D: 'Hoe vind je de juiste balans tussen innoveren, optimaliseren en het onderhouden van recepturen?'
  10. Niet alle flexitariërs lopen warm voor vleesvervangers
  11. AH breidt app uit met leefstijlcoaching en lanceert campagne: meer groente, meer vezels
  12. 'Discussie over ultrabewerkte voeding hindert de voortgang in herformulering'
  13. Handig overzicht: zo werken 8 startups aan innovatie
  14. Martijn Versteegh van Albert Heijn: 'Productontwikkelaars die spraakmakende gezondere en duurzamere producten ontwikkelen, hebben we hard nodig'
  15. Bakker ontwikkelt koolhydraatarm brood met geupcycled brouwgraan
  1. Onderzoekers vragen Nederlanders wat ze vinden van ultrabewerkte voeding
  2. Handig overzicht: hoe de smaak van plantaardige alternatieven kaas te verbeteren
  3. Deze 3 startups krijgen Europees geld om fermentatieprocessen verder te ontwikkelen
  4. Herformulering is niet genoeg: 6 drempels bij de ontwikkeling van een gezond voedingsassortiment
  5. Handig overzicht: wat willen consumenten als het gaat om gezonde voeding?
  6. Voor abonneesStartup maakt likeur van reststromen: ''Afval' heeft vaak nog veel waarde'
  7. Het rijke mondgevoel van dierlijke eiwitten - kokumi - evenaren in groente? 'We wilden groente zo lekker laten smaken dat je vlees niet mist'
  8. Plantaardig versus zuivel: deze plantaardige variatie op melk is een goed alternatief voor halfvolle melk (podcast)
  9. Productinnovaties juni en juli: Go Vega!, Macadamia olie en Wilhelmina's frisse producten
  10. Aan tafel Alaska #3: Hoge kwaliteit gerstproducten van een ongeploegde bodem
  11. Tip van jouw advocaat: Frietjes met… aardappelen, zout, maar ook dinatriumdifosfaat en dextrose
  12. Voor abonneesNieuwe leverancier gevonden voor jouw schaarse grondstof? Let hierop voordat je met hen in zee gaat
  13. Startup wil met supplementen allergieën voorkomen: 'Meer plantaardig kan alleen met minder voedselallergieën'
  14. NVWA: 'Kwart onderzochte volkorenproducten mag geen volkoren claimen'
  15. De potentie van personalized nutrition: 'Fitnesstrackers zijn zo populair geworden, kan dat ook met voedingsadvies?'