1. 'We hebben technologische innovaties nodig én we moeten meer plantaardig eten': wat is nodig voor een duurzaam voedselsysteem?
  2. Voor abonnees6 tips: Zo verlaagt Heineken de CO₂-voetafdruk van zijn brouwerijen
  3. Voor abonneesFoodwatch over kwik in tonijn: 'Dat drempelwaarde is aangepast op de vangst, is bizar'
  4. Visie van Geert Houben op allergenen: 'Op etiketten kan nu een waarschuwing staan die niet nodig is'
  5. Column: Voedingsproducent heeft beperkt zicht op duurzaamheidsrisico's op eigen onderneming
  6. Food Safety Event: AI voorspelt voedselveiligheidsgevaren?
  7. Food Safety Event: do's en dont's van halal-certificering
  8. Voor abonneesOnderzoek: PFAS komen opvallend veel voor in vis en zeevruchten
  9. Food Safety Event: de rol van pseudoregelgeving voor voeding
  10. Rondje innovaties SIAL: vooral eiwitverrijking, functionele ingrediënten en konjak
  11. Food Safety Event 19 november: van crisismanagement tot authenticiteit en CO2
  12. Terugblik: het Food Future Event 2024 in beeld
  13. Voor abonneesWebinar terugkijken: Dealen met MOAH en MOSH #2
  14. Voor abonneesExpert geeft 7 tips voor naleving CSDDD-wetgeving: 'Het geldt indirect óók voor kleinere producenten'
  15. Food Future Event 2024 voor de productontwikkelaar: hoor insights van Albert Heijn, Peel Pioneers, Lowlander en Riedel (update)
  1. Food Future Event: Deze 6 thema's zijn belangrijk voor productontwikkelaars
  2. Farm to Fork-strategie teleurstelling voor duurzame etikettering? Dit is de huidige stand van zaken
  3. Een plantaardig alternatief voor kaas van lokale grondstoffen? Het project KAAZ moet daarbij helpen
  4. Enzym asparaginase kan acrylamide verlagen, maar is niet klakkeloos toepasbaar
  5. Voor abonneesMeldingen RASFF in 2023 op hoogste niveau ooit: dit zijn de opvallendste punten
  6. De paradox van gen Z: van shoppen bij Primark tot havermelkcappuccino on the go (podcast)
  7. Vanaf 2025 exportcertificaat nodig voor export biologische producten naar Verenigd Koninkrijk
  8. Food Future Event: zo maken foodbedrijven keuzes in duurzame verpakkingen en ingrediënten
  9. Duurzame zuivel in Twix? Zo werken FrieslandCampina en Mars samen om dit te bereiken
  10. Food Future Event: met Meatable, Verstegen Spices&Sauces en Phycom praten over risico's nemen in productontwikkeling
  11. Voor abonneesChecklist van 7 punten: 'Voedselveiligheid in de hele organisatie monitoren'
  12. Optimaal allergenen management? Deze artikelen helpen je verder
  13. Zomerserie voedselveiligheid: verdeelde reacties QA op aangepaste NVWA meldwijzer
  14. Food Future Event 2024: hoe gaan productontwikkelaars met wetgeving om?
  15. Young R&D: 'Hoe vind je de juiste balans tussen innoveren, optimaliseren en het onderhouden van recepturen?'