1. Toxische ergot alkaloïden in granen sneller op de korrel met nieuwe methode
  2. Trending in food 2023: dit zijn de 6 ontwikkelingen die er nu toe doen
  3. Genomica-onderzoek is een blijvertje
  4. Trending 2023 | Eurofins: 'Voedselfraude kan overal in de keten plaatsvinden'
  5. Hoe dam je het risico op pathogenen in diepvriesproducten in?
  6. Wat zijn de kansen van Whole Genome Sequencing (WGS) voor de foodsector?
  7. 'Gevaar listeriagroei bezorgmaaltijden en maaltijdboxen is aan producentenkant voldoende afgedekt door warenwet en hygiënecodes'
  8. VMT Summerclass QA 3: Zo beheers je Listeria monocytogenes in de praktijk
  9. Goedkeuring voor novel foods vraagt geen maanden, maar jaren
  10. 'Wie geen listeriabacterie vindt, moet beter zoeken'
  11. Hoe weet je zeker dat E.coli niet in je product voorkomt?
  12. Regelgeving plastic verpakkingen aangescherpt: zo bereid je je voor
  13. Trending in 2022: Vraag naar specifiekere analyses wordt groter
  14. Zo voldoe je aan de richtlijnen voor ethyleenoxidegehalte in eindproduct
  15. Minder pesticiden gebruikt, toch blijft monitoring van residulimieten nodig
  1. 4 tips voor meer grip op voedselfrauderisico's
  2. GesponsordDit zijn de voordelen van bemonstering in het land van origine
  3. GesponsordPast de nieuwe leverancier wel bij je organisatie? Laat een leveranciersaudit uitvoeren
  4. Plantaardige vleesvervangers: wat zijn de nieuwste inzichten?
  5. Brood, gebak en koek: 8 tips om aan de nieuwste eisen te voldoen
  6. De juiste voedingswaarden op het etiket: zo doe je dat
  7. Spreiding in hoeveelheid azijnzuur bemoeilijkt modellering van Listeria-uitgroei
  8. Voor abonneesE-lecture: Coronacrisis werkt voedselfraude in de hand
  9. Trending in 2021: De QA-manager heeft steeds meer kennis nodig
  10. Productiepersoneel snel op corona testen? Deze lessen leren we uit de topsport
  11. 6 tips voor de vleesindustrie voor betrouwbare analyses van organische zuren
  12. Extra risico op fraude met sesamzaad: wees niet alleen alert op partijen uit India
  13. GesponsordUw product: langer houdbaar of minder conserveermiddelen?
  14. Aanpassing MRL chloorprofam: 'Zwart scenario voor aardappelsector afgewend'
  15. Voedingsindustrie zet in op zelf testen personeel op corona