Tijdens het Food Future Event komen productontwikkelaars of R&D’ers die verder willen in hun vak samen. Het programma biedt young professionals en ervaren ontwikkelaars een interessante mix van trends, kennissessies, workshops en paneldiscussies.
Uitgebreider dan vorig jaar
Vorig jaar bestond het programma uit workshops en praktijkcases. Dit jaar hebben we kennissessies en paneldiscussies aan het programma toegevoegd. Zo hebben we workshops onder andere over umami en over conceptontwikkeling waar deelnemers zelf aan de slag kunnen.
Trends én de praktijk
Tijdens het Food Future Event gaan sprekers in op trends. Zo vertelt trendwatcher en conceptontwikkelaar Eveline van Dam over trends in retail. Daarnaast kunnen productontwikkelaars deelnemen aan een kennissessie over de mogelijkheden van AI voor productontwikkelaars.
Productontwikkelaars met elkaar in gesprek
In paneldiscussies gaan productontwikkelaars met elkaar en met het publiek in gesprek over actuele onderwerpen zoals herformulering, de toekomst van plantaardig en de praktijk van productontwikkeling. En natuurlijk is er genoeg ruimte om te netwerken! Daar heeft de organisatie creatieve manieren voor bedacht.
Sprekers uit de praktijk en de wetenschap
Productontwikkelaars, wetenschappers en conceptontwikkelaars zijn onderdeel van het programma. Dit is een kleine greep uit de sprekers:
Ruud Luiten, manager product development Luiten Vleeswaren
Sander Turk, senior category manager food NS
Rimmer Woudstra, Researcher Product Physics & Application. Wageningen Food & Biobased Research
Danielle Mol, oprichter The Green Company
Bart Donders, senior productontwikkelaar Lamb Weston
En nog veel meer!