1. Cosun verwacht EFSA-goedkeuring voor caloriearm suikeralternatief allulose over 1 à 2 jaar
  2. Drankensector behaalt doel Nationaal Preventieakkoord: 'Er zit 34% minder suiker in frisdranken'
  3. Food Future Event: Hoe vliegen andere productontwikkelaars herformulering aan?
  4. Aan de slag met suikerreductie? Deze collectie laat zien wat de mogelijkheden zijn
  5. MycoTechnology vindt zoet eiwit in truffel
  6. Richtlijnen aspartaamconsumptie blijven ongewijzigd na reviews WHO
  7. Citroenzuur als suikervervanger? Wageningen University & Research onderzoekt de potentie
  8. Aspartaam weer onder vuur? 'WHO gaat zoetstof als 'mogelijk kankerverwekkend' bestempelen'
  9. Food Future Event 2023: van umami tot herformulering
  10. Zoetwarenexpert: 'De grondstofprijzen waren altijd in beweging, maar nooit zo extreem'
  11. Zoet eiwit krijgt GRAS-status
  12. Handig overzicht: Deze artikelen helpen je bij suikerreductie
  13. Voor abonneesVMT 1 (2023): Hoe deal je met suikerreductie?
  14. Suikervrij, caloriearm, lekker zonder zoetstoffen én betaalbaar? Cloetta zoekt naar heilige graal in snoep
  15. Voor abonnees7 strategieën om suiker te reduceren: van blending tot kunstmatige intelligentie
  1. Ontwikkelingen in stevia: niet alleen meer reb A en niet alleen meer extractie
  2. Suikerarm en koolhydraatvrij: innovaties spotten op Free From-beurs
  3. FiE-innovatie-award: van koolzaadeiwit tot paddenstoelenextract
  4. Suikertaks streeft zijn doel voorbij
  5. Suikerreductie in frisdrank: 'Amerikaanse jongeren waarderen ook zure, gefermenteerde smaken'
  6. Aftrap NAPV: zo pakt branche de komende 8 jaar verlaging van zout, suiker en verzadigd vet aan
  7. Suikervrije snoepjes van Food2Smile krijgen Nutri-Score A
  8. Flitsbezoek aan PLMA: zo maken productontwikkelaars lekkere producten iets gezonder (podcast)
  9. Onderzoekslab: 'Belangen industrie spelen hoofdrol bij gesprekken met VWS over productverbetering'
  10. Tiense Suiker produceert witte suiker steeds groener
  11. 'Bij invoering suikertaks is rol van Zuivelorganisatie bij productverbetering uitgespeeld'
  12. Mondelēz koppelt Cadbury en Milka aan croissants
  13. Tony's Chocolonely pleit voor suikertax: serieus pleidooi of marketing?
  14. Cambya: nieuwe plantaardige suikervervanger op de zoetstofmarkt
  15. 'Meer dan de helft van de R&D-ers kijkt gewoon op Google voor nieuwe ingrediënten' (podcast)