1. Oprichter Willicroft verkoopt na moeilijk jaar: 'opschalen in plantaardig is lastig'
  2. Voor abonnees4 tips: zo zijn plantaardige alternatieven voor zuivel aantrekkelijk voor de doorsnee consument
  3. Foodvalley verwacht dat deze eiwittrends de komende vijf jaar bepalend zijn
  4. Jaaroverzicht podcasts 2024: Trends spotten tot Plus over plantaardig
  5. Voor abonneesFood Law Event gemist: Laatste stand van zaken voor herkomstetikettering en benamingen plantaardige alternatieven (video)
  6. Trends in plantaardig: clean label, een goede voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte (met goede smaak)
  7. Vleesvervangers ultrabewerkt? 5 producenten vertellen hoe ze hiermee omgaan
  8. Ceo Unilever tegen FD: Voedingsmerken te koop die onvoldoende bij portfolio passen
  9. FiE 2024: 'Introductie hybride gehakt van Lidl zorgt voor meer interesse van foodproducenten'
  10. Meer plantaardig en minder dierlijk in de supermarkt? Benchmark geeft inzicht in wat goed gaat en wat niet
  11. Foodtrends 2025 met fooddesigner Marielle Bordewijk: 'Zoek de grotere trends achter de kortstondige hypes, die zijn er zeker'
  12. Komst 'bloedende' plantaardige burger stap dichterbij na goedkeuring EFSA: Nederlandse producenten zijn nog voorzichtig
  13. Flora Food Group verandert naam Blue Band Roombeter naar Blue Band Heerlijk Romig
  14. Communiceren over vleesvervangers? Dit zijn 6 inzichten van experts
  15. Een plantaardig alternatief voor kaas van lokale grondstoffen? Het project KAAZ moet daarbij helpen
  1. Upfield verandert naam naar Flora Food Group
  2. Vezeltechnologie biedt alternatief voor getextureerde plantaardige eiwitten
  3. Danone stopt met Nutri-Score op drinkyoghurts
  4. Gezond snacken, wat wil de consument? Zo spelen Amerikaanse snackproducenten in op trends
  5. Voor abonneesDerde dodelijk slachtoffer in Listeria-uitbraak door plantaardige dranken
  6. Kleine verpakkingen en keuze in alcoholvrij: hier let de consument op als het gaat om duurzaamheid en gezondheid
  7. Voor abonneesHybride gehaktmix van Lidl een blijvertje? Experts vinden het spannend
  8. Hybride gehakt met erwteneiwit van Lidl in schap: 'Zelfde smaak, maar lagere prijs en milieu-impact'
  9. Niet alle flexitariërs lopen warm voor vleesvervangers
  10. 'Discussie over ultrabewerkte voeding hindert de voortgang in herformulering'
  11. Handig overzicht: hoe de smaak van plantaardige alternatieven kaas te verbeteren
  12. Vezels in de spotlight: gezond, duurzaam, goede Nutri-Score
  13. Rechter beslist: verkoopnaam Roombeter van Upfield is verboden zuivelterm en moet uit de schappen
  14. Voor abonneesKlimaatverandering houdt groenteverwerker Ardo op alle niveaus bezig: van spinazietekort tot weerbarstige wetgeving
  15. Voor abonnees2 doden en 12 zieken door listeria in plantaardig melkalternatief