Pathogenen in de fabriek? Deze 7 artikelen helpen je verder
Welke pathogenen kunnen voorkomen in de fabriek? Hoe voorkom je besmettingen? En hoe kun je hier als kwaliteitsmanager het beste mee omgaan? In dit overzicht een reeks VMT On Topic artikelen met tips voor het beheersen van de meest voorkomende pathogenen.
Het garanderen en optimaliseren van voedselveiligheid en kwaliteit is een belangrijke taak van kwaliteitsmanagers. Ook het voorkomen van pathogenen is daar een onderdeel van. Hieronder zeven artikelen over pathogenen die belangrijk zijn voor iedere kwaliteitsmanager.
Voedselvergiftiging - Ontvang tweewekelijks de Thema Update Voedselveilighed
De themanieuwsbrief Voedselveiligheid van VMT informeert over internationale issues, incidenten, regelgeving en onderzoek rondom hygiëne en food safety. Van recalls tot achtergronden. Onmisbare en betrouwbare kost voor iedereen die met voedselveiligheid te maken heeft of in het kwaliteitsvak zit.