1. Foodtrends 2024 met Marielle Bordewijk: 'Zie trends niet als een lange to-do-lijst, kijk wat past bij jouw merk'
  2. Van cassavesnack met chlorella tot Oostenrijkse chips met falafelkruiden: 10 trends in snacks en zoetwaren
  3. Picnic-klanten houden van biologisch, fruit en zuivel
  4. Handig overzicht: Alle foodtrends voor 2024 op een rij
  5. Smaaktrends op de FiE: nostalgie, clean label en de populariteit van Koreaanse smaken
  6. Innova toptrends: Consument vindt in 2024 deze twee ingrediënten belangrijk
  7. Voor abonneesTrends 2024: wat wil consument van plantaardig? 5 lessen uit recent onderzoek Proveg
  8. 3 trends voor 2024: minimaal bewerkt voedsel, gezond ouder worden en geoptimaliseerd eten
  9. Terugblik: het Food Future Event in beeld
  10. 'Ook gen Z wil de lekkere producten, maar wel met een beter verhaal' (podcast)
  11. Minder insecteneiwit, meer nieuwe smaakjes: 'Tijd van disruptieve innovaties in food is voorbij'
  12. Ultrabewerkte voeding: waarom horen we daar steeds meer over?
  13. Van apps tot bier van ontbijtgranen: voedselverspilling en upcycling in de praktijk
  14. Boermarke: 'Met plantaardig blokje kaas in salade pak je ook de veganist mee'
  15. Trends in 2023 in de ogen van jonge QA'ers en R&D'ers
  1. Dit zijn de 5 opvallendste trends op de SIAL
  2. Voor abonneesDeze 5 trends zijn volgens de Rabobank de komende jaren essentieel voor de voedingsindustrie
  3. Young R&D: 'Hoe geef ik aandacht aan de innovaties die er echt toe doen?'
  4. 5 fooddesign trends voor de productontwikkelaar in 2023
  5. Consumententrends 2023: Voor deze 3 soorten voeding willen consumenten wél meer betalen
  6. Bakery-trends spotten op foodbeurs SIAL: een overzicht
  7. SIAL: Zo jagen de productontwikkelaars van Frostkrone op trends
  8. Recap Food Future Event: van plantaardig tot Nutri-Score
  9. Ondertussen in de Europese supermarkten: interessante assortimentstrends op een rij
  10. 'Productontwikkelaar, praat ook eens met de afdeling inkoop of met een teler'
  11. Wereldwijde foodtrends: gezondheid belangrijk, maar eten moet vooral een lekker pleziertje blijven
  12. Voor gen Z hoeft plantaardige zuivel niet per se naar melk te smaken
  13. Jan-Willem Grievink: 'Bakkerij en meelfabrikant moeten loskomen van kilo-denken'
  14. Jongere en rijkere Nederlanders eten meer vlees- en zuivelvrij
  15. Zo haal je als voedselproducent het meeste uit de trends van 2022