1. Startup in suikerreductie kan sneller naar de markt door investering Ingredion
  2. Voor abonneesDe Nederlander eet minder zout, suiker en meer vezel: 6 conclusies uit recente voedselconsumptiepeiling
  3. 'Consument heeft behoefte aan volkoren, supermarkt speelt hier te weinig op in'
  4. Voor abonneesWat is gezonder: vleesvervanger of de vleesvariant? Dit zijn 7 conclusies uit het onderzoek van ProVeg
  5. Functionaliteit aspergevezels verbeteren? Nat malen helpt, zeggen onderzoekers
  6. Startup vervangt verdikkingsmiddel in plantaardige sauzen door citrusvezel
  7. Suiker in de darm enzymatisch omzetten tot een gezonde vezel? KraftHeinz onderzoekt of dat mogelijk is
  8. FiE-innovatie-award: van koolzaadeiwit tot paddenstoelenextract
  9. Hoe spelen foodbedrijven in op de populariteit van een gezond microbioom?
  10. Fastfood funest voor gezonde darmflora - eet jezelf gezond met veel verschillende vezels
  11. Givaudan gaat citrusvezel vermarkten
  12. GoodMills Innovation komt naar Nederland, richt zich ook op plantaardige vleesvervangers
  13. Vezelclaims keihard aan te tonen met nieuwe analysemethode voor voedingsvezels
  1. Podcast: Winnaar Jaarprijs Goede Voeding 2020 TastyBasics
  2. TastyBasics wint Jaarprijs Goede Voeding 2020 met krokante muesli van noten en pitten
  3. VBZ: '100% volkoren in koekjes en crackers meestal onmogelijk'
  4. Cosun Beet Company legt met nieuwe naam nadruk op andere voedingsstoffen uit suikerbiet
  5. Welke supermarkt helpt de consument het beste bij een gezonde keuze?
  6. Nutri-Score: zorgen over betrouwbaarheid bij producenten en consumenten
  7. Voor abonneesBunge Loders Croklaan pakt suikerreductie aan met vet
  8. Voor abonneesDigitaal voedingsadvies steeds beter
  9. Consumentenbond: 'Gebruik de term volkoren niet als lok-ingrediënt op verpakking'
  10. Tussenstand stemming Jaarprijs Goede Voeding 2020: Tasty Basics op kop
  11. 'Vlees hoort (niet) thuis in de Schijf van Vijf' (longread)
  12. Voedingsvezels: onmisbaar maar ongrijpbaar