1. Vriesdrogen minder energieslurpend: interessanter voor meer ingrediënten?
  2. Voor abonneesHoe DOC Kaas de kwaliteit live controleert met vision-technologie
  3. Voor abonneesDeze 10 trends bepalen nu de Duitse voedingsindustrie
  4. Aviko vervangt verouderd productspecificatiesysteem
  5. Gesponsord'Meer winst verwacht bij bedrijven die inzetten op automatisering'
  6. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  7. Koolzaad, kikkererwt of soja: pilotplant NIZO niet alleen voor zuivel
  8. Factory of the Future winnaar Alpro: 'Mensen maken het verschil'
  9. 'Kwaliteitspremie en de chocoladebonus zijn tot 5 maanden extra inkomen voor de cacaoboer'
  10. Anuga FoodTec 2024: 'Een blik op een duurzame toekomst van voedseltechnologie'
  11. IFF investeert in technologie die textuur hele stukken vleesvervangers verbetert
  12. Startup in suikerreductie kan sneller naar de markt door investering Ingredion
  13. Trending 2024 | Aptean: 'Hogere winstverwachting voor foodbedrijven die optimaliseren en digitaliseren met moderne software'
  14. GesponsordWelke rol speelt technologie in de voedingstransitie?
  15. GesponsordDe toekomst van NIR-technologie in de alternatieve eiwitten sector
  1. Functionaliteit aspergevezels verbeteren? Nat malen helpt, zeggen onderzoekers
  2. Arla ontwikkelt afsluitbare dop van houtvezels
  3. Column Simone Hertzberger: Denk bij uitbraken eens anders
  4. GesponsordVezet floreert met verpakkingsmachines en warmtepomp van GEA
  5. interpack 2023: Digitalisering is een win-win voor machinebouwers en voedingsbedrijven
  6. Hier wordt bloed omgetoverd in drinkbaar water: nieuwe zuiveringsinstallatie bespaart 40% grondwater
  7. GesponsordLaBan Foods: 'Investeer in het technologische fundament van je bedrijf'
  8. De snelste kolonietellers maken inmiddels gebruik van AI
  9. Nieuw wetenschapspark moet innovatie voeding en gezondheid stimuleren
  10. Nieuw innovatiecentrum moet smaak en textuur plantaardige producten verbeteren
  11. GesponsordDe Bruin neemt machines Van Meurs en Terlet Vacuüm-gassing over
  12. Waterlinzen of bierdraf duurzaam drogen? Met microgolven kan het efficiënt en CO2-neutraal
  13. Gastronology: "3D-foodprinten op industriële schaal komt in zicht"
  14. Combinatie van technologie, nieuwe ingrediënten en recepturen levert goede textuur vleesvervangers
  15. Factory of the Future: automatische fabriek en virtuele collega's geven kwaliteit en efficiëntie een impuls