Extrusie in ontwikkeling: betere plantaardige producten met minder...
Wie zich bezig houdt met het texturiseren van plantaardige eiwitten of bezig is met het gebruik van getexturiseerde eiwitten in productontwikkeling,...
Wie zich bezig houdt met het texturiseren van plantaardige eiwitten of bezig is met het gebruik van getexturiseerde eiwitten in productontwikkeling,...
Wat zijn de opvallendste verhalen en voedselveiligheidsissues van de eerste helft van 2024? In deze zomerserie blikt de redactie terug op een...
Hygiëne en techniek zijn twee totaal verschillende dingen die samenkomen bij bereiding van voedingsmiddelen. Het goed vertalen van hygiënisch ontwerp...
Begin 2020 is Bobeldijk Food Group in Deventer volledig overgegaan op de productie van vegan producten. Het van origine vleesbedrijf werd omgebouwd...
European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) pleit ervoor om gedetailleerd te kijken naar het restrictievoorstel om PFAS-stoffen te weren...
Bij Koninklijke Vezet staan 30 verticale verpakkingsmachines van GEA Food Solutions Weert. Bij vier van deze machines in de fabriek in Warmenhuizen...
In de voedingsindustrie zien we overal pneumatische transportprocessen en andere toepassingen met proceslucht. Bij de selectie van...
In de recent vernieuwde BRCGS Global Standard Food Safety is voor het eerst een vereiste opgenomen voor de zogenoemde 'commissioning' van nieuwe...
Waar vindt hygiënisch ontwerpen zijn oorsprong? Wat is de rol van EHEDG? En hoe zit het met HDN-klassen? Moeten we daar nu wel of niet iets mee doen?...
Teqram, Van Ommen en Widenhorn zijn de winnaars geworden van de TechniShow Innovation Awards 2022. Tijdens de Avond van de Maakindustrie in de...