1. Voor abonneesCargill's antwoord op vraag naar minder ultraprocessed is fermentatie: 'Het gaat om een nieuwe vorm van processing'
  2. Visfederatie spreekt zich uit over prijsstijging en 'oogknipingreep' garnalen
  3. Handig overzicht: tips voor het doorkomen van de audit
  4. Hoe duurzaam is een vegetarische quiche? PS in Foodservice berekent milieu-impact met hulp van een algoritme
  5. CO2-emissies omzetten in wodka? Aircohol schaalt technologie op die dit mogelijk maakt
  6. Startup werkt aan plantaardig product dat níet op vlees lijkt: 'Meer groenteconsumptie is het doel'
  7. Startup maakt eiwit-verrijkt 0.0-bier: 'De traditionele biermarkt doorbreken is lastig'
  8. Voor abonneesRegeneratieve landbouw in de praktijk? FrieslandCampina en Unilever vertellen over hun ervaringen
  9. Startup maakt broodbeleg zonder toegevoegd suiker: 'Dadels zijn lekkerder dan zoete meuk'
  10. Houdbaarheidsindicator als alternatief geprinte datumstempel? 'We kunnen de houdbaarheid veel nauwkeuriger voorspellen'
  11. 'Minder maar betere plantaardige producten die meer tijd krijgen om zich te bewijzen' (podcast)
  12. Productontwikkelaar over Food Future Event: 'Het event bood variatie en discussie op mijn vakgebied'
  13. Conceptontwikkelaar Eveline van Dam: 'Er liggen kansen om de consument nog meer in het middelpunt te plaatsen' (podcast)
  14. 'Ook gen Z wil de lekkere producten, maar wel met een beter verhaal' (podcast)
  15. Startup maakt visvervangers 'in het hol van de vis': 'Structuur en smaak zijn het lastigst'
  1. Wat moeten foodbedrijven met herbruikbare verpakkingen? 'Wees voorbereid en wacht niet op wetgeving'
  2. Revyve schaalt met investering productie eiwit uit biergist op: 'Klanten willen af van niet duurzaam en duur kippenei-eiwit'
  3. Tebodin: 'Businesscase voor waterbesparing ontbreekt'
  4. Bakkers belangrijke sector Too Good To Go: '1,9 miljoen bakkerspakketten gered van verspilling'
  5. Nieuwe directeur Birgit Loos: 'WFSR moet innovatiekracht verder versterken'
  6. Hugo Pol, QA bij Vion: 'Bij voedselveiligheid is het 'waarom' de belangrijkste vraag'
  7. Flinke toename in PFAS-analyses door voedselproducenten: 'Breder monitoren nodig'
  8. Hoe pak je duurzaamheid praktisch aan? Foodbedrijf Vezet vertelt hoe ze met experts CO2-emissies in kaart bracht
  9. Minder suiker, meer cacao en kort label: Barry Callebaut terug naar tekentafel voor tweede generatie chocolade
  10. Houdbaarheid groente en fruit verlengen en tegelijk plastic verminderen? Zo pakt startup Peelon dat aan
  11. Startup maakt tonijnvervanger van zeewier: 'Duurzaamheid kan wel betaalbaar zijn'
  12. Boermarke: 'Met plantaardig blokje kaas in salade pak je ook de veganist mee'
  13. Trends in 2023 in de ogen van jonge QA'ers en R&D'ers
  14. Batasta maakt pasta van onverkoopbare zoete aardappelen: 'We gebruiken de traditionele Italiaanse manier'
  15. Startup bouwt demoplant voor verwaarding bierbostel: 'Wij zijn de eerste die bostel op deze schaal in Nederland zullen verwerken'