1. Voor abonneesFood Law Event gemist: dit houdt het nieuwe Nederlandse allergenenbeleid in voor de industrie (video)
  2. Voor abonneesWebinar terugkijken: Voedings- of gezondheidsclaim maken? Hier ligt de focus van de NVWA (video)
  3. Voor abonneesFood Law Event gemist: Laatste stand van zaken voor herkomstetikettering en benamingen plantaardige alternatieven (video)
  4. Voor abonneesWebinar terugkijken: Dealen met MOAH en MOSH #2
  5. Quality Time met IJsbrand: Sinaasappel met fungicide (video)
  6. Quality Time met IJsbrand: Kwaliteit checken met UV lamp in de voedingsindustrie (video)
  7. Quality Time met IJsbrand: Handen wassen een precaire zaak (video)
  8. Quality Time met IJsbrand: Lekker vaag doen over de herkomst (video)
  9. Quality Time met IJsbrand: Is Chocomel de 'enige echte' of toch niet? (video)
  10. Voor abonneesWebinar terugkijken: Minder vocht in productie is meer voedselveiligheid
  11. Voor abonneesDe hete aardappel PFAS: hoe krijgen we er grip op en hoe beoordelen we de risico's? (video)
  12. Voor abonneesBiofilms elimineren? Zo pak je dat aan (video)
  13. Voor abonneesWebinar terugkijken: wat is er nieuw bij IFS Food 8?
  14. Voor abonneesWebinar terugkijken: Zo bereid je je goed voor op de CSRD-wetgeving
  15. Handig overzicht: hoe duurzaamheid - CO2-footprint - te berekenen (+video's)
  1. Voor abonneesPlus en duurzaamheid: 'overgang naar bio is nu nieuwe normaal' (video)
  2. Hier wordt bloed omgetoverd in drinkbaar water: nieuwe zuiveringsinstallatie bespaart 40% grondwater
  3. Voor abonneesToewerken naar klimaatneutraal? Calculeer de impact en stel een reductieplan op (lezing)
  4. Voor abonnees'Ook kleine bedrijven moeten CO2-footprint in kaart brengen' (video)
  5. Voor abonneesWaarom één overkoepelend duurzaamheidskeurmerk broodnodig is in food (video)
  6. Voor abonneesWebinar terugkijken: PFAS, een nieuw voedselveiligheidsrisico voor de voedingsindustrie ​​​​​​​
  7. Voor abonneesZo kijkt NVWA naar Infoblad 85 (tips en video)
  8. Voor abonneesZo borg je een sterke voedselveiligheidscultuur (video)
  9. Voor abonnees7 tips om als producent 20 tot 30 procent voedselverspilling tegen te gaan
  10. Voor abonneesWebinar: Voedselveiligheidscultuur bij OFI: 'Bewustzijn loopt als rode draad door organisatie'
  11. Voor abonneesUit 2022: Zo implementeer je een voedselveiligheidscultuur. Dit zijn 8 tips (video)
  12. Terugblik Food Safety Event 2022 (foto's en video)
  13. Voor abonneesVMT Summerclass QA 8: Listeria beheersen - praktische reinigingstips van het Urker Zalmhuys (video)
  14. VMT Summerclass QA 7: Zo houd je voedsel virusvrij
  15. Voor abonneesVMT Summerclass QA 6: Zo roei je persisterende Listeria monocytogenes-stammen uit