Hygiëne en techniek komen samen in voedselfabriek: dit is waarom dat...
Hygiëne en techniek zijn twee totaal verschillende dingen die samenkomen bij bereiding van voedingsmiddelen. Het goed vertalen van hygiënisch ontwerp...
Hygiëne en techniek zijn twee totaal verschillende dingen die samenkomen bij bereiding van voedingsmiddelen. Het goed vertalen van hygiënisch ontwerp...
De Food & Drug Administration (FDA) heeft een waarschuwing afgegeven over bepaalde mosselen van Allen's Fisheries in Newfoundland, Canada, die in de...
Bij Elite Neede, een Nederlandse producent van frituursnacks, sauzen en salades, speelt hygiëne een zeer belangrijke rol. Met een breed assortiment...
Groenteverwerkers kunnen hun water- en energieverbruik terugdringen met het gebruik van de juiste technologieën voor waterdesinfectie. Dat blijkt uit...
De Europese biocideverordening 528/2012 (BPR) is sinds 2013 van kracht. Dit kan een uitdaging zijn bij het reinigen en desinfecteren van...
De huidige wijze van schoonmaken van voedingsmiddelenfabrieken kan gemakkelijk leiden tot een microbiële besmetting met listeria. Vochtbeheersing...
Biofilms zijn een berucht probleem in de voedingsindustrie: ze zijn moeilijk op te sporen en nog moeilijker te reinigen. Om een uitweg te vinden...
Reinigen en desinfecteren van de voedselfabriek is bittere noodzaak, maar er zijn veel zaken om op te letten. Hoe pak je het bestrijden van...
Door steeds strengere wetgeving op het gebied van duurzaamheid, voedselveiligheid, residuen en een gezonde werkomgeving zien...
Besmette voedingsmiddelen brengen gezondheidsrisico's voor consumenten met zich mee en daarnaast levert het een bedrijf vaak negatieve media-aandacht...