Algemeen directeur Jeroen Braam en commercieel directeur Joris Brussen: '‘Geef vertrouwen en kansen aan nieuw talent.'

Trending 2024 | Yor-in: Succesvol in het enthousiasmeren van de...

Het vinden van de juiste mensen voor jouw organisatie kan een uitdaging zijn. Met de overvloed aan beschikbare informatie zijn professionals goed op de hoogte van wat er op de arbeidsmarkt te vinden is. Het is daarom essentieel om iets aantrekkelijks te bieden om nieuw talent aan te trekken. We spraken met algemeen directeur Jeroen Braam en commercieel directeur Joris Brussen van detacheringsorganisatie Yor-in over hun strategieën om de nieuwe generatie te enthousiasmeren voor het werken binnen de Food & Industry.

Faber: "Ons wereldwijde voedselsysteem is kapot"

Topvrouw Hanneke Faber vertrekt bij Unilever

Hanneke Faber vertrekt 1 december bij Unilever waar zij sinds 2019 werkte als President Nutrition. Faber gaat per december aan de slag als CEO bij elektronicabedrijf Logitech.

Glenn Caton nieuwe topman Heineken Europa 

Glenn Caton nieuwe topman Heineken Europa

Glenn Caton neemt per 1 januari 2024 het stokje over van Soren Hagh als President Europa. Caton vertrekt bij Mondelez, waar hij Senior Vice President Global Commerce was.

COV/VNV-voorzitter Laurens Hoedemaker nieuwe president van UECBV 

COV/VNV-voorzitter Laurens Hoedemaker nieuwe president van UECBV

UECBV, de Europese koepelorganisatie voor vleesproductie, vlees- en veehandel, koos tijdens haar jaarlijkse Conferentie en Algemene Vergadering in Barcelona - Spanje, Laurens Hoedemaker tot haar nieuwe president.

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) op zoek naar nieuwe directeur

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) op zoek...

Arry Verhage stopt eind dit jaar als directeur bij Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL). De afgelopen 8 jaar was Verhage actief bij SOL, vanaf november vervult hij de functie programmadirecteur bij Aeres. Een opvolger wordt gezocht.

Vergrijzing en ondernemingsgroei leiden tot toenemend tekort productiemedewerkers

Vergrijzing en ondernemingsgroei leiden tot toenemend tekort...

De vraag naar goedgeschoolde productiemedewerkers in de voedingsindustrie in regio Rijnmond neemt de komende jaren hard toe. Deze tekorten komen door de toenemende vergrijzing en toenemende groei van voedselproducenten. De producenten zelf staan open voor het aannemen van zij-instromers en hebben behoefte aan kortere, specifiekere opleidingen.