De Korrel Beheer gaat DKB Partner in Foodsolutions heten

De Korrel Beheer gaat DKB Partner in Foodsolutions heten

De Korrel Beheer zal vanaf 1 november 2023 DKB Partner in Foodsolutions heten.

De merken ECS Paneermeelindustrie en MasterMix blijven bestaan. Intern blijft het bedrijf hetzelfde. De Korrel Beheer is de holding, waarin ECS Paneermeel Industrie en MasterMix zijn verenigd. 

Intern blijft het bedrijf hetzelfde. Ze maken onder andere kruidenblends, paneermixen, sauzen en rubs voor bijvoorbeeld vis, vlees, vegetarische producten en snacks. De producten zijn op maat gemaakt.

Lees meer over

Verpakkingen

Verpakkingen verminderen, hergebruiken en recyclen, wat doen startups?

De verpakkingssector ondergaat ingrijpende veranderingen door ontwikkelingen in de economie, technologie, milieu- en regelgeving. Tijdens de verpakkingsbeurs All4Pack Emballage Paris pitchen verschillende startups wat zij doen om circulariteit in verpakkingen te stimuleren.

Verpakking

Verpakkingsbeurs All4Pack Emballage stelt duurzaamheid centraal

De verpakkingssector staat centraal in de transitie naar circulariteit en CO2-neutraliteit. De beurs All4Pack Emballage - van 4 t/m 7 november 2024 in Parijs - presenteert zich als dé showcase voor innovaties op het gebied van duurzaamheid, prestaties en winstgevendheid.

Gesponsord
Gesponsord
Arbeidsveiligheid

Gesponsord Waaraan moet een goede veiligheidsschoen voldoen?

Gladde vloeren zijn verantwoordelijk voor veel ongevallen in de voedingsindustrie. Daarom is het belangrijk om schoenen te dragen waar je stevig in kan staan. ​Ook op oppervlakken die glad zijn door bijvoorbeeld olie, meel of bloed.

Product & Bedrijfsnieuws

Nieuwe serie 3D foodprinters voor voedingsindustrie op de markt

FELIXprinters komt met een nieuwe serie 3D printers waarmee voedingsmiddelen zoals pasta's, chocolade, puree, vetten of soja in een verschillende vormen kunnen worden bereid. De inzet van de printer kan volgens de ontwikkelaars de productiviteit en de efficiency bij de bereiding van voedsel verhogen. Ook op grotere schaal in de voedingsindustrie.

Product & Bedrijfsnieuws

Persluchtspecialist BOGE kiest voor duurzaam koelmiddel in koeldrogers

BOGE stapt over op het koelmiddel R513A. De persluchtspecialist heeft zijn koeldrogers van de serie DS-2 in het lage vermogensbereik geschikt gemaakt voor dit duurzame koelmiddel.

Ingrediënt & Product

Iglo komt met vissticks zonder vis

Het eten van minder vlees en vis is een veelbesproken onderwerp. Dat is ook visssticks fabrikant Iglo niet ontgaan. Het bedrijf komt met vegetarische en vegan vissticks op de markt als aanvulling op het al bestaande vegetarische Iglo Green Cuisine assortiment.

Gesponsord
Gesponsord
Product & Bedrijfsnieuws

Gesponsord 'Als technisch manager ontwerp en realiseer je de mechanische...

Al veertig jaar lang is Hekos producent van Oosterse vriesverse snacks, fingerfood en spekkoek voor de professionele keuken. Geïnspireerd door recepten uit verschillende Aziatische landen creëerde het bedrijf, onder BRC certificaat (level 8.AA), een omvangrijk assortiment convenience fingerfood. De producten worden gefabriceerd op eigen productielocatie in Broek op Langedijk. Een team van monteurs ziet erop toe dat de technische inrichting up-to-date blijft.

Ingrediënt & Product

Enough: 'Wij willen mensen kennis laten maken met de rol van insecten...

Het nieuwe merk Enough brengt producten van eetbare insecten op de markt. VMT interviewde Elselina Battenberg, woordvoerder van Enough, over hun ambities.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Voor abonnees6 tips over Food Safety Culture: 'Zonder commitment van management ben je nergens'
  2. Voedselzekerheid in geding door mogelijk verbod glyfosaat? Nederland houdt zich nog op de vlakte
  3. Beheersing van grondstofgevaren: op het Food Safety Event hoor je de do's en don'ts
  4. Een dode in Oostenrijk en tientallen zieken in de EU door uitbraken van salmonellose
  5. World Meat Congress: 'Vleessector is cruciale strijd aan het verliezen'
  6. World Meat Congress: 'Maatschappelijk debat over vleesconsumptie moet minder simplistisch worden gevoerd' (podcast)
  7. Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) op zoek naar nieuwe directeur
  8. Van omelet tot pork belly: 9 opvallende plantaardige alternatieven voor vlees, vis en ei gespot op de Anuga
  9. IJs en sorbets uit de verkoop wegens listeriose
  10. Innovatieve stoomketel helpt Alpro bij reductie CO2-emissies
  1. Spanningsveld wetgeving en duurzaamheid: 'Als de lat te hoog ligt, gaan mensen eronderdoor'
  2. GesponsordRapport presenteert trends voor de voedings- en drankensector in 2024
  3. Hak stapt in biologisch: rode bieten als eerst aan de beurt
  4. Parasieten in chorizo en bacon veroorzaken zieken
  5. Voor abonneesDit zijn de 10 meest gestelde vragen en antwoorden over etikettering
  6. Young QA: 'Hoe vind je de juiste balans tussen presteren op je werk en persoonlijke ontwikkeling?'
  7. Vergrijzing en ondernemingsgroei leiden tot toenemend tekort productiemedewerkers
  8. Meerjarige Duitse Listeria-uitbraak gekoppeld aan gerookte vis uit Polen
  9. Wat gebeurde er de afgelopen tijd in herformulering? 'NAPV speelt geen leidende rol'
  10. Wat leert de voedingsindustrie uit de crisisoefening voedselveiligheid van ontbijtgranen?