Burg Group breidt uit naar de Verenigde Staten: 'Meer mensen weten...
Natuurazijn producent Burg Group heeft een nieuwe productielocatie geopend in de Verenigde Staten. Het is voor de producent de eerste vestiging...
Natuurazijn producent Burg Group heeft een nieuwe productielocatie geopend in de Verenigde Staten. Het is voor de producent de eerste vestiging...
De verpakkingsloze supermarkt Pieter Pot denkt dit jaar voor het eerst geen verlies te draaien, dat vertelt oprichter Jouri Schoemaker. Pieter Pot...
Afgelopen maand riep banketbakkerij Merba verschillende koekjes terug vanwege de aanwezigheid van kleine metaaldeeltjes. Volgens de banketbakkerij...
Mettler Toledo introduceert vernieuwde dataverwerkingssoftware. De nieuwe software update ProdX 2.6 moet het controleren van productieprocessen...
Normec Foodcare en branchevereniging AKSV gaan samenwerken om voedselveiligheid en kwaliteit te borgen in de gemaksvoedingsindustrie. De samenwerking...
Arry Verhage stopt eind dit jaar als directeur bij Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL). De afgelopen 8 jaar was Verhage actief...
2023 heeft een behoorlijk aantal uitdagingen met zich meegebracht. Dat weten de voedingsmiddelen- en drankenbedrijven maar al te goed. Maar in plaats...
Het meten van pH in de voedingsindustrie wordt al vele jaren gedaan, maar door de lancering van een nieuwe sensor is er een heuse doorbraak gekomen...
Voedselallergenen vormen om drie redenen een risico voor de consument. De belangrijkste is misschien wel dat ze heel veel gebruikt worden. Dit werd...
Het algoritme van de Nutri-Score is recent aangepast. Voor producenten betekent dit mogelijk een nieuwe score voor voedingsmiddelen. Het algoritme is...