Trending 2024 | Yor-in: Succesvol in het enthousiasmeren van de...
Het vinden van de juiste mensen voor jouw organisatie kan een uitdaging zijn. Met de overvloed aan beschikbare informatie zijn professionals goed op...
Het vinden van de juiste mensen voor jouw organisatie kan een uitdaging zijn. Met de overvloed aan beschikbare informatie zijn professionals goed op...
De vraag naar goedgeschoolde productiemedewerkers in de voedingsindustrie in regio Rijnmond neemt de komende jaren hard toe. Deze tekorten komen door...
SVO vakopleiding food en Kobus Personeel & Organisatie hebben in Barendrecht een virtual reality (VR) opleidingslocatie geopend voor werknemers in de...
Zeelandia is gestart met een eigen bedrijfsschool. Nieuwe medewerkers doorlopen een werkplekopleiding die begint op dag één. Hiermee willen ze de...
De scholen beginnen weer. Zo ook de opleidingen voor werkenden in het kwaliteitsvak. Voor het 10e jaar start op 27 september de Leergang Quality and...
Dat tekort aan medewerkers met 'STEM-profielen' is volgens Agoria, essenscia, Fedustria en Fevia Vlaanderen niet enkel acuut, maar zeker ook...
Patissier Peter Remmelzwaal ziet gourmet en industriële producten steeds dichter naar elkaar toe groeien. Daarom is het juist belangrijk om als...
De Lentiz onderwijsgroep opende maandag 20 juni officieel de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het moet een scholings- en praktijkplek zijn...
Tijdens het What's NXT-event in Brugge maakten 100-en jongeren uit de derde graad secundair én het hoger onderwijs kennis met voedingsbedrijven en...
Esmeralda Wallast Groenewoud wordt per 11 juli directeur handhaven bij de NVWA. Hiermee wordt zij verantwoordelijk voor inspectie, regie & expertise,...