1. UGent: nieuwe opleiding voor ontwikkeling duurzame voedselverpakkingen
  2. Ambitieuze roadmap Fevia doet eerdere duurzaamheidsverslagen verbleken
  3. WUR stijgt op wereldranglijst beste universiteiten
  4. GesponsordStudenten oefenen met echte productielijn: 'Eerst ervaren, dan leren'
  5. Reggy van der Wielen wordt nieuwe voorzitter College van Bestuur HAS
  6. FNLI ondersteunt doorleren tijdens coronacrisis
  7. Royal A-ware trekt directeur aan voor België
  8. Hans Meeuwis nieuwe CEO Royal Cosun
  9. Jason Yavorska nieuwe CPTO bij Beerwulf: 'Er is zoveel groeipotentieel'
  10. Amarant Bakkers werft werknemers via Open Hiring: "Iedereen heeft gelijke kansen"
  11. Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch
  12. GS1 Nederland benoemt Mirjam Karmiggelt tot nieuwe CEO
  13. Manfred Aben nieuw lid Raad van Commissarissen Unilever Nederland
  14. NVWA benoemt Lisette de Ruigh als directeur Keuren
  15. Fabian van Schie definitief algemeen directeur Koninklijke Verkade
  1. Nestlé blijft zich inzetten voor bestrijding jeugdwerkloosheid in coronatijd
  2. Voor abonneesEen baan zonder sollicitatie: 'Wie het eerst komt, het eerst maalt'
  3. Voor abonneesFood Academy Nijkerk: 'Hybride onderwijs wordt het 'nieuwe normaal''
  4. Voor abonneesBrouwopleiding KU Leuven fungeert als talentenmagneet: 'Brouwen bier is meer dan spelen recepturen'
  5. Voor abonneesColumn: corona of niet, beroepsonderwijs gaat (digitaal) door
  6. Voor abonneesExpertpanel: Is samenwerking nodig om het tekort aan gekwalificeerde mbo'ers op te lossen?
  7. Daan van der Wekken wordt nieuwe duurzaamheidsmanager FNLI
  8. Marjolein Brasz nieuwe directeur Foodvalley NL
  9. TU/e en Marel werken samen aan kunstmatige intelligentie
  10. Voor abonneesDe visie van Rob Kooijmans: 'trainingen en opleidingen vaak ondergeschoven kindje'
  11. Edwin van Veldhuizen commercieel directeur bij Zwanenberg Food Group
  12. Voor abonneesVinden voedingsbedrijven makkelijker personeel door corona? 'Het wordt eerder moeilijker dan makkelijker'
  13. Hoofdredacteur VMT Nieuwsbrief Voedselveiligheid Simone Hertzberger voorzitter Sustainable Nut Initiative
  14. Food Innovation Academy neemt opleidingsbakkerij in gebruik
  15. Voor abonneesNOW verplicht om- en bijscholing, maar hoe betaalt u dat?