04/04/2025 | Cursus hygiënisch ontwerpen - transportband
De cursus hygiënisch ontwerpen - transportband vindt plaats op 4 april in Utrecht.
De cursus hygiënisch ontwerpen - transportband vindt plaats op 4 april in Utrecht.
De cursus CIP en Innovatieve reinigingstechnieken vindt plaats op 6 februari in Utrecht.
De cursus hygiënisch ontwerpen vindt plaats op 16 januari in Utrecht.
Hygiëne en techniek zijn twee totaal verschillende dingen die samenkomen bij bereiding van voedingsmiddelen. Het goed vertalen van hygiënisch ontwerp...
Wat is de rol van ontvochtiging in het bevorderen van voedselveiligheid, met speciale aandacht voor de controle van ziekteverwekkers zoals...
De huidige wijze van schoonmaken van voedingsmiddelenfabrieken kan gemakkelijk leiden tot een microbiële besmetting met listeria. Vochtbeheersing...
Vaak zijn de huidige reinigings- en ontsmettingsprocedures in levensmiddelenbedrijven onvoldoende om ongewenste bacteriën die hardnekkig vastgehecht...
Een belangrijk aspect van het waarborgen van voedselveiligheid en kwaliteit is hygiënisch ontwerpen. Hoe worden de ontwerpen van de apparatuur en...
Tweedaagse cursus over de hygiënische eisen t.a.v. het gebouw waarin de bereidingsprocessen van Food, Feed of Pharma plaats vinden. Deze cursus gaat...
Insleep van bacteriën is het worst-case scenario in een foodprocesomgeving. Eén besmetting kan desastreus zijn, met ernstige gevolgen voor consument...