Tips om je thuiswerkplek op te fleuren

Tips om je thuiswerkplek op te fleuren

De zon begint te schijnen en de vogels te fluiten: lente! Heerlijke voorjaarskriebels die dit jaar helaas gemengd worden met het coronavirus. Ook de medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie werken voor een groot deel thuis. In dit artikel lees je tips hoe je die thuiswerkruimte wat kunt opfleuren.

Opbloeiende narcissen en allerlei andere prachtige bloemen, zijn een onderdeel van de start van de lente. Haal voldoende bloemenvazen in huis en laat je thuiswerkplek een stuk vrolijker en frisser voelen met een paar prachtige bosjes bloemen. Met een abonnement bij Bloomon.nl verzeker jij jezelf periodiek van een vers bosje bloemen. Heerlijk!

Kleuren maar!

Lente betekent kleur! Laat dit ook terugkomen in je interieur. Weg met de donkere knusse najaarskleuren. Colorblocking is momenteel super hip en geeft je gelijk een vrolijk gevoel wanneer jij ’s ochtends je woonkamer en/of thuiswerkplek binnenstapt. Met colorblocking combineer je verschillende felle kleuren als appeltjesgroen en kanariegeel met een witte of zwarte keuken, dit zorgt voor een super creatief effect!

Schone lei

Na de grauwe en donkere wintermaanden is het tijd dat je een grote schoonmaak houdt. Gooi al je winterse accessoires, plaids, kussentjes en sloffen op zolder, die zien we het komende half jaar niet meer terug! Poets je hele woning met een schoonmaakmiddel met bloemengeur en begin met een heerlijke schone lei.

Natuurlijk licht

Als dat lentezonnetje toch zo fanatiek begint te schijnen, kun je hem maar beter in huis halen! Natuurlijk licht is namelijk super gezond en ook nog eens energiebesparend. Zorg daarom dat je de juiste raambekleding van Veneta.com hebt hangen. Maximaliseer de lichtinval van je jaloezie. Die naar binnen schijnende lichtstralen komen ook nog eens ten goede aan de frisse look van je interieur!

Blije muren

Ben jij fan van verschillende zomerse teksten of vrolijke prints? Plak er dan vooral je muur er mee vol. Dit fenomeen wordt wall art genoemd. Wall art is eigenlijk niets meer dan een muur bedekken met foto’s, teksten en posters waar jij blij van wordt. Dit geeft je interieur meer karakter en persoonlijkheid!

Durf!

Het vergt een beetje lef maar een felle eyecatcher komt echt ten goede van de vrolijkheid in huis. Experimenteer met bijvoorbeeld een knalgele poef of bijzettafel, je zult versteld staan van het effect! Kortom: spring uit je comfortzone en ga gewaagd om met vrolijke kleuren en vormen!

Natuurlijke materialen

Een trend de laatste tijd is om veel gebruik te maken van natuurlijke materialen in je interieur. Je kunt hier denken aan rotan, riet, hout, bamboe en wol. Deze materialen zijn over het algemeen licht van kleur en passen daarom erg goed in jouw lente-inrichting!

Op naar een mooie lente! Haal de lente in huis met deze tips!

Dit artikel is gesponsord door Veneta.com.

Betrouwbare detectie met DNA-gebaseerde Salmonella typering

Betrouwbare detectie met DNA-gebaseerde Salmonella typering

In de voedingsindustrie is snelle identificatie van Salmonella cruciaal om uitbraken te voorkomen en voedselveiligheid te garanderen. Dankzij een innovatieve DNA-gebaseerde methode is het nu mogelijk om Salmonella serotypes snel en nauwkeurig te typeren, waardoor traditionele, trage processen vervangen worden door snellere en betrouwbaardere oplossingen.

De rol van vochtbeheersing bij bestrijding Listeria en Campylobacter 

De rol van vochtbeheersing bij bestrijding Listeria en Campylobacter

In de voedingsmiddelenindustrie wordt veel aandacht besteed aan reiniging en desinfectie. Hierbij wordt water gebruikt, wat helaas een broedplaats vormt voor veel schimmels, virussen en bacteriën. Wanneer oppervlakken na het reinigen niet goed worden gedroogd, is het schoonmaakwerk zo goed als voor niets geweest. Vochtbeheersing is dus van cruciaal belang. Ontvochtigingssystemen kunnen de overlevingskansen van ziekteverwekkers zoals Listeria en Campylobacter minimaliseren.

Certima voert jaarlijks meer dan 500 certificerings- en second-party audits uit in heel Europa.

Certificering als sleutel tot vertrouwen: voedselveiligheid in een...

Met de toenemende bewustwording van consumenten over voedsel gerelateerde ziekten krijgt veiligheid een steeds hogere prioriteit binnen de voedselindustrie. Een effectieve manier om deze veiligheid te waarborgen én groei te stimuleren onder toenemende marktdruk, is door certificeringsnormen te verkrijgen en te behouden binnen alle voedselbeheersystemen.

2025 Trendrapport: De belangrijkste trends en ontwikkelingen die de voedings- en drankenindustrie in 2025 vormgeven

2025 Trendrapport: De belangrijkste trends en ontwikkelingen die de...

Hoe ver zijn de Nederlandse en Belgische voedingsindustrie met de adoptie van AI? Hoe staat het met de transitie naar Cloud ERP? En hoe ver is de industrie met de automatisering van processen? Ontdek in dit webinar hoe de voedings- en drankensector ervoor staat met de kraakverse onderzoeksresultaten.

Webinar/eBook: 'Inefficiëntie in voedings- en drankenbedrijven te lijf met machine learning en AI'

Webinar/eBook: 'Inefficiëntie in voedings- en drankenbedrijven te...

Wil je weten welke opkomende automatiseringsmethoden aan populariteit winnen en welke technologieën meer automatisering mogelijk zullen maken? Volgens het nieuwe Expert eBook van Aptean staan we mogelijk aan het begin van een nieuw tijdperk met machine learning en artificial intelligence als sleuteltechnologieën.

Willem-Jan Bakker, Business Development Manager Food bij Nedmag: "Het is duidelijk dat magnesium een goede uitwerking heeft op mentaal en fysiek herstel."

Magnesiumzout draagt bij aan het in balans brengen van de...

Het is al lang bekend: we eten met zijn allen teveel keukenzout. Dat heeft nadelige gevolgen voor de gezondheid. Nedmag heeft met magnesiumzout een uitstekende vervanger voor keukenzout in huis. Het heeft verschillende positieve eigenschappen die het product geliefd kunnen maken in de voedingsindustrie.

BEKO Technologies controleert bij bedrijven de kwaliteit van perslucht.

Kwaliteit van perslucht onder druk door klimaatverandering

Het klimaat verandert. Meer CO-2 in de lucht, warmere lucht met meer vochtdeeltjes maar ook meer zanddeeltjes vanuit de Sahara veranderen de samenstelling van de lucht en zorgen voor meer verontreiniging.

Creëer de juiste bereidingswijze op het etiket

Creëer de juiste bereidingswijze op het etiket

Je kent het wellicht wel. je volgt keurig de bereidingswijze op de verpakking van een product, maar toch is het na bereiding nog half koud, niet gaar of juist verbrand. Als retailer wil je een product met de juiste informatie aan de man brengen. Bij Eurofins voeren ze er sinds korte tijd verschillende testen mee uit zodat retailers zeker weten dat hun producten na bereiding smaakvol en veilig zijn.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.