1. Voor abonneesHoe start je met NAPV productverbetering? 6 tips uit de praktijk
  2. 'We krijgen weer meer vragen over smaak dan over zoutreductie mede vanwege Nutri-Score'
  3. Handig overzicht: zo werken deze 4 producenten aan NAPV-productverbetering
  4. Van kaas naar wei naar plantaardig: 'Eiwittransitie startte lang voor huidige trend'
  5. Hier zijn de productontwikkelaars van Unilever mee bezig: van vetvrije mayonaise tot algeneiwit
  6. Consumentenbond: 'Veel vegaburgers bevatten te veel zout'
  7. Zo werkt NS Retail aan herformulering: 'Het is spannend om aan hardlopers te sleutelen'
  8. Belgische Testaankoop baalt van 'ultrabewerkte' veggieburgers
  9. Vraag naar zeezout zonder E-nummers stijgt
  10. Voor abonneesMeergranenbrood Lidl scoort hoge ogen door zoutreductie maar is minder van smaak
  11. Voedingscentrum: 'Veel verschil in zout- en suikergehaltes barbecuesauzen'
  12. Bakkerij zet in op nieuwe samenstelling bakkerszout: minder natrium, meer…?
  13. Cressen-keizer Rob Baan trekt van leer: 'Voedingsindustrie wordt steeds gewetenlozer'
  14. Aftrap NAPV: zo pakt branche de komende 8 jaar verlaging van zout, suiker en verzadigd vet aan
  15. Onderzoekslab: 'Belangen industrie spelen hoofdrol bij gesprekken met VWS over productverbetering'
  1. Gouden Tavola's voor innovaties opnieuw uitgereikt
  2. Unilever maakt vet-, zout- en suikerscore in producten inzichtelijker
  3. RIVM stelt nieuwe richtlijnen voor herformulering
  4. RIVM: Volwassenen krijgen minder, maar nog steeds te veel zout binnen
  5. Consumentenbond wil strengere regels voor pakjes en zakjes: zitten vol zout, meel en suiker
  6. GoodMills Innovation komt naar Nederland, richt zich ook op plantaardige vleesvervangers
  7. Rapport: bijna helft wereldbevolking is ondervoed of te zwaar
  8. Monitor herformulering RIVM: Dit is er veranderd in het zout-, vet- en suikergehalte van voedingsmiddelen
  9. 'Retailers vragen om vleesvervangers met Nutri-Score A'
  10. Consumentenbond: 'Kinderen moeten wettelijk beschermd worden tegen reclame voor ongezond eten'
  11. Nutri-Score voor Dr. Oetker-producten
  12. Consumentenbond: 'Tonijnsalades supermarkt gezonder en duurzamer, wel ruimte voor verbetering'
  13. Onderzoek: 'Producenten vleesvervangers kijken te weinig naar gezonde samenstelling'
  14. Vakdocent Van Santen: 'Champignonextract helpt bij zoutreductie in vleesindustrie'
  15. Kellogg's verlaagt suiker- en zoutgehalte in ontbijtgranen in Europa en VK