1. Ecologische voetafdruk boodschappenmandje verlagen met aanpak van Wereldnatuurfonds
  2. Voor abonneesKlimaatverandering verhoogt het risico op voedselgerelateerde ziekten door rauwe producten
  3. Duurzame dilemma's in cacao, koffie en cashew in Ivoorkust: van ontbossing tot een onvoorspelbaar klimaat
  4. Voor abonneesKlimaatverandering houdt groenteverwerker Ardo op alle niveaus bezig: van spinazietekort tot weerbarstige wetgeving
  5. Handig overzicht: 3x duurzaamheid en 3x gezondheid bij Albert Heijn
  6. Voor abonneesCirculaire varkens helpen Van Loon Group met klimaatambities: 'Een varken is eigenlijk de ideale recyclemachine'
  7. Wijnproductie Nederland neemt fors toe
  8. 'De eiwittransitie betekent niet dat we allemaal van het vlees af moeten' (podcast)
  9. Hoe duurzaam is een vegetarische quiche? PS in Foodservice berekent milieu-impact met hulp van een algoritme
  10. Dit werd er besproken over voedselsystemen op klimaattop COP28
  11. Oprukkende milieucontaminanten: 'Taak voedselindustrie is niet beperken aan achterkant, maar voorkomen aan voorkant'
  12. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  13. Schimmels vrij spel in wijnranken na hevige regenbuien
  14. Column Simone Hertzberger: Klimaatverandering zorgt voor toename uitbraken en óók van mycotoxines
  15. De term 'klimaatneutraal' uitgespit: dit betekent het
  1. Food Safety Event 16 november: van PFAS tot beheersing grondstofgevaren en van biofilms tot schimmels en mycotoxinen
  2. Wetenschappers vinden 11 Listeria-risico's in verschillende voedselcategorieën
  3. Voor abonneesWegwijzer voor duurzaamheidsclaims in reclame: praktische tips in het woud van claims
  4. FNLI: 'Geen gastax voor bedrijven die nog niet kunnen overschakelen op elektriciteit'
  5. Politie beëindigt bezetting WUR door klimaatactivisten
  6. Pally Biscuits slaat alarm: klimaatplannen kabinet niet haalbaar
  7. Voor abonneesToewerken naar klimaatneutraal? Calculeer de impact en stel een reductieplan op (lezing)
  8. Voor abonnees'Ook kleine bedrijven moeten CO2-footprint in kaart brengen' (video)
  9. Zembla: wetenschappers voerden 'misleidende' lobby voor gentech-voedsel
  10. Food Sustainability Update: van Vezet tot Plus over het meten van duurzaamheid
  11. Circulaire productie in food? Met deze 6 maatregelen wil het kabinet dit stimuleren
  12. Klimaatclaim voeren? Zo zorg je voor een goede onderbouwing
  13. Meten en communiceren van duurzaamheid: hoe doen foodbedrijven dat?
  14. Voedselonzekerheid grootste thema komende jaren: 3 zaken die foodindustrie moet regelen
  15. WUR-hoogleraar Ecologie van Voedselpathogenen: 'Risico's voedselveiligheid voorspellen'