1. AI en Voedselveiligheid: 'opkomende risico's beter op de kaart' (podcast)
  2. PFAS in Belgisch eten nog niet iets om wakker van te liggen zegt FAVV
  3. Voedselfraude voorkomen? Deze collectie helpt je op weg
  4. Voor abonneesStappenplan: doe deze checks op contaminatie van je grondstoffen als productieketen is verstoord
  5. Minder insecteneiwit, meer nieuwe smaakjes: 'Tijd van disruptieve innovaties in food is voorbij'
  6. Voor abonneesZuivellab Qlip: 'Afname melkveehouders heeft grote gevolgen voor verwerkende zuivelsector'
  7. Normec krijgt accreditatie voor uitvoeren PFAS-analyses voedingsmiddelen
  8. De snelste kolonietellers maken inmiddels gebruik van AI
  9. Producent die meerdere rauwe grondstoffen verwerkt, heeft cruciale rol in verlagen ziektelast van Listeria monocytogenes
  10. Voor abonneesStappenplan: zo evalueer je een goede reiniging
  11. Nieuwe directeur Birgit Loos: 'WFSR moet innovatiekracht verder versterken'
  12. Voor abonneesWebinar terugkijken: PFAS, een nieuw voedselveiligheidsrisico voor de voedingsindustrie ​​​​​​​
  13. Flinke toename in PFAS-analyses door voedselproducenten: 'Breder monitoren nodig'
  14. 'Factory of the Future' Barry Callebaut duikt diep in data-analyse
  15. Voor abonneesStappenplan: Zo neem je analysemonsters in je productie
  1. Nederland stelt Europees verbod op 10.000 soorten PFAS voor: EC beslist in 2025
  2. Toxische ergot alkaloïden in granen sneller op de korrel met nieuwe methode
  3. Nieuwe normen voor verschillende voedselcategorieën: 'PFAS's zijn schadelijker dan werd gedacht'
  4. Genomica-onderzoek is een blijvertje
  5. Een verstoorde keten, waar moeten voedselproducenten rekening mee houden?
  6. "We willen de externe R&D-afdeling zijn van onze klanten."
  7. Geen aanwijzingen dat Bulgarije valse waarschuwingen op RASFF heeft gezet
  8. Column Simone Hertzberger: Het dilemma van gegevens delen met overheid
  9. Geraspte selderij oorzaak van uitbraak in ziekenhuis
  10. Young QA: 'Wat zegt het over ons vak dat de nadruk steeds meer ligt op verificatie en minder op vertrouwen?'
  11. Laboratorium capaciteit voedselonderzoek in Nederland uitgebreid door nieuw samenwerkingsverband
  12. Honing: er iets aan toevoegen of uit halen is uit den boze!
  13. Food Safety Update: Testen op pathogenen in de praktijk
  14. GesponsordLaat papier achter en stap over op een slimme fabriek
  15. Onderzoek: fraude met oregano en rijst snel detecteren met analytische vingerafdruk