Food Safety Event: het huis op orde en je keten in kaart
Er gebeurt veel in de wereld van voedselveiligheid. Het is bijna niet bij te houden. Hoog tijd om bijgepraat te worden over het belang van voedselveiligheidscultuur, de onrust op de grondstoffenmarkt, de laatste inzichten omtrent microbiologie en de belangrijkste actiepunten van de NVWA voor de komende tijd. Noteer daarom donderdag 3 november in je agenda en meld je aan.
De NVWA, vooraanstaande levensmiddelenadvocaten en experts nemen je mee tijdens VMT’s Food Safety Event in de laatste trends en inzichten op donderdag 3 november in DeFabrique in Utrecht. Laat je bijpraten, maar praat ook zelf met vakgenoten tijdens de netwerkmomenten.
Deze belangrijke thema’s komen aan bod:
Overdrijven we voedselveiligheid niet een beetje? Spanningsveld met voedselverspilling steeds groter
Food Safety Culture, wat is dat precies en hoe borg je dat nou echt in je bedrijf?
De onrust op de grondstoffenmarkt en de mondiale handel: gevaren voor voedselveiligheid en import (update)
De hygiënische fabriek en een doeltreffende reiniging en desinfectie borgen
Een grondige risicoanalyse en gevareninventarisatie: hoe pak je dat aan?
Due diligence: de verantwoordelijkheid van producenten door de keten heen
Microbiologie update en de voedselveiligheidsissues van diepvries
Hoe manage je een voedselveiligheidscrisis in je bedrijf?
Een 100% veilige keten of garantie tot aan de deur?
Annemiek Jorritsma (1974) is freelance redacteur voor VMT. Zij richt zich op de programmacoördinatie van het jaarlijkse Food Safety Event en is sinds februari 2024 als hoofdredacteur ad interim verantwoordelijk voor de tweewekelijkse Thema Update Voedselveiligheid.
Zij voert haar werk als zelfstandige uit onder de naam Grip op Content.
Voedselvergiftiging - Ontvang tweewekelijks de Thema Update Voedselveilighed
De themanieuwsbrief Voedselveiligheid van VMT informeert over internationale issues, incidenten, regelgeving en onderzoek rondom hygiëne en food safety. Van recalls tot achtergronden. Onmisbare en betrouwbare kost voor iedereen die met voedselveiligheid te maken heeft of in het kwaliteitsvak zit.