VMT Summerclass QA 8: Listeria beheersen - praktische reinigingstips...
Een gebrekkige reiniging en desinfectie kan zorgen voor een uitbraak van Listeria monocytogenes. Dat is het laatste wat je wilt als producent van...
Een gebrekkige reiniging en desinfectie kan zorgen voor een uitbraak van Listeria monocytogenes. Dat is het laatste wat je wilt als producent van...
Voedselinfecties door virussen komen vaker voor dan men denkt. Alleen al in Nederland worden jaarlijks honderdduizenden mensen ziek van norovirussen....
De voorkeur van consumenten verandert sneller dan ooit tevoren en de vraag naar gezonde en gepersonaliseerde producten neemt sterk toe. Maar hoe...
DE WEEK VAN VMT - "De wereld is gevormd door voedsel. Door voedsel niet te waarderen, leidt de huidige leefstijl tot negatieve bijwerkingen voor de...
DE WEEK VAN VMT - Steeds minder uren effectieve schoonmaak, steeds weer hetzelfde spel. Hoe doorbreek je dat? In deze sessie vertellen Gert Visscher...
DE WEEK VAN VMT - Insecten worden steeds vaker gebruikt als ingrediënt in voedingsmiddelen. Het is een bron van eiwitten en kan voor vele doeleinden...
DE WEEK VAN VMT - Er zijn steeds meer QA-projecten bij foodbedrijven die lijden onder de coronacrisis. "We zien dat projecten voor...
Consumenten letten tegenwoordig beter op welke ingrediënten hun voedingsmiddelen bevatten. Bevat het niet te veel vet, suiker en zout? Heeft het...
DE WEEK VAN VMT - Met een betaalbaar en goed verkrijgbaar plantaardig alternatief voor kippenei-eiwit kun je veel producten 100% veganistisch maken....
DE WEEK VAN VMT - De coronatijd zorgt ervoor dat er extra kans is op gesjoemel met ingrediënten en de herkomst van producten. Hoe zit dat en wat is...