1. Eigenaar Bakkerij Amstelveld: 'Nooit gedacht dat AI een toevoeging kon zijn op ons werk'
  2. EU-strategie Farm to Fork moet voedselvoorziening in Europa verduurzamen
  3. Waarom bedrijven met een scherpe focus zoveel beter presteren
  4. Misstanden aanpakken: Wereldbank en Nederlandse bedrijven ontwikkelen blockchain voor palmolieketen
  5. Moederbedrijf van Spa verkoopt haar Britse dochteronderneming
  6. VLIZ: Aquacultuur veelbelovend en uitdagend
  7. Harmony-programma van Mondelez heeft positieve impact op milieu en biodiversiteit
  8. Harmony-programma Mondelez heeft positieve impact op milieu en biodiversiteit
  9. Nutri-Score ontketent fel debat over etikettering in Duitsland
  10. Productiewaarde vlees in 2026 ruim een derde hoger
  11. Food Future Event: hoe communiceer je als voedingsmiddelenbedrijf transparant over duurzaamheid?
  12. Food Future Event: is er toekomst voor blockchain in voedingsmiddelenindustrie?
  13. Koffieconcept YesPlease wil Nespresso aftroeven op duurzaamheid en circulariteit
  14. Na droogte zomer 2018 geeft Lamb Weston bodemgezondheid topprioriteit
  15. De top-tien van VMT: recalls, de roockworst van de Vegetarische Slager en het geheimzinnige Upfield
  1. Canada lanceert supercluster plantaardige eiwitten, Nederlandse kennis welkom
  2. Nestlé Nederland presenteert Fabrice Favero als nieuwe ceo
  3. Unileverbaas Paul Polman vertrekt, Jope volgt hem op
  4. Unilever CEO Paul Polman vertrekt, Alan Jope volgt hem op
  5. CSK Food Enrichment: 'Je doet mee aan FutureProef voor de hele branche'
  6. Europese voedingsindustrie hoopt op spoedige ratificatie handelsakkoord EU-Japan
  7. Wie zijn de tien rijkste foodondernemers in de Quote 500?
  8. AB InBev investeert in Belgische start-ups om duurzame doelstellingen te verwezenlijken
  9. 'Gebrek aan samenwerking voedingsindustrie en retail is obstakel voor oplossen voedselverspilling'
  10. Duurzaam produceren? Werk aan de winkel.
  11. ABN Amro: voedingsindustrie loopt achter in robotisering, inhaalslag gaande
  12. VMT 11: is de voedingsindustrie klaar voor de energietransitie?
  13. UBM Innovation Challenge: 'We moeten iets doen aan de hoe wij eten produceren en consumeren'
  14. 2 nieuwe SIAL initiatieven: Alter'Native Food & Future Lab
  15. QA-specialist Nestlé: 'Recruiters benaderen me zelfs op mijn werk'