1. Voor abonneesMicrobiologische kwaliteit van geïmporteerd rundvlees in de EU: bevindingen, risico's en hygiënische maatregelen
  2. Voor abonneesListeria monocytogenes-besmettingen in Europa nemen toe
  3. Nederlanders kritischer op duurzaamheid bedrijven: Tony's Chocolonely wederom duurzaamste bedrijf
  4. Scoren ultrabewerkte producten een lagere Nutri-Score? Onderzoek vergelijkt logo met NOVA-classificatie
  5. GesponsordRapport presenteert trends voor de voedings- en drankensector in 2024
  6. Slush-ijsdrank maakte kinderen ziek
  7. Waarschuwing voor niet afbreekbare chemische stoffen in eieren van hobbyboeren
  8. Taragom (E417) veroorzaakte waarschijnlijk een uitbraak, waarom blijft een raadsel (update)
  9. AH laat duurzaamheidsdilemma bij klant: 'gewetenloos koffie drinken' of vrijwillig meer betalen voor milieuschade
  10. Onderzoek WUR: 'Bij meenemen gezondheidskosten moet rood vlees €7,50/kilo duurder zijn'
  11. Brits onderzoek toont aan dat mensen geld besparen met risicovolle acties
  12. 'In 2040 bestaat minstens een kwart van alle voedingsmiddelen uit alternatieve eiwitten'
  13. Er is verband tussen deze 20 mythes en ziektegevallen
  14. Hoe oxidatiebeheersing de verspilling van crackers tegengaat
  15. Grote verschuivingen in de top twintig van zuivelbedrijven
  1. Kip wassen met gechloreerd water helpt niet tegen Campylobacter
  2. Column Simone Hertzberger: SARS-CoV-2 wordt niet door voedsel of verpakking overgedragen
  3. Groot onderzoek naar diepgevroren gepaneerde kipstukjes met opmerkelijke uitkomst
  4. Column Simone Hertzberger: Het dilemma van gegevens delen met overheid
  5. Hepatitis E-virus is resistent tegen gangbare handdesinfectiemiddelen
  6. Voedselveiligheidscultuur meetbaar maken is niet makkelijk
  7. Food & supply chain: dit zijn de risico's en trends
  8. De winterpiek van Campylobacter wordt veroorzaakt door vleesfondue en gourmetten
  9. Trends in groente en fruit: vers groeit 5x harder dan conserven
  10. Pandemiemaatregelen probaat ter preventie van voedselinfecties
  11. De 5 grootste botulisme-uitbraken in de VS van 2001-2017
  12. Trends in Europese vleessector: pluimvee wint terrein
  13. 'Nederlands groente en fruit bevat toenemende hoeveelheid gifcocktails'
  14. Zuivelsector staat onder druk: marges zakken door hogere inkoopkosten
  15. Amerikaanse consumenten bezorgd over chemische stoffen in levensmiddelen