NIZO investeert in productielocatie melkzuur

NIZO investeert in productielocatie melkzuur

NIZO neemt de productiefaciliteit voor melkzuur over van Vika Nutrition. Deze aankoop moet ook de relatie met afnemer dsm-firmenich versterken.

Startup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen gezondheidsbewuste en duurzame consument aanspreken'

Startup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen...

De Nederlandse startup Vivici produceert wei-eiwit via precisiefermentatie. CCO Simon Penfold en CTO Marcel Wubbolts vertellen over de voordelen van de verbinding met oprichters dsm-firmenich en Fonterra, en de potentie van hybride producten.

Delft als fermentatiehotspot? DSM investeert in biotechcampus

Delft als fermentatiehotspot? DSM investeert in biotechcampus

Ingrediëntenleverancier DSM en ASR Dutch Science Park Fund werken samen om de Biotech Campus Delft (BCD) verder te ontwikkelen tot hotspot in biowetenschappen.

Fonterra en DSM ontwikkelen eiwitten via fermentatie

Fonterra en DSM ontwikkelen eiwitten via fermentatie

Melkverwerker Fonterra en ingrediëntenspecialist DSM richten een startup op waarin ze samen eiwitten ontwikkelen op basis van fermentatie.

'World Food Experience is een waanzinnige attractie over voeding met een serieuze boodschap'

'World Food Experience is een waanzinnige attractie over voeding met...

In 2023 opent de World Food Experience haar deuren op het World Food Center-terrein in Ede. Deze thema-attractie stimuleert bezoekers om gezondere en duurzamere keuzes te maken. Directeur Marcel Goossens nodigt de voedingsindustrie van harte uit om een bijdrage te leveren. "Dit is hét moment om in te stappen."

DSM voegt voedingsdivisies samen

DSM voegt voedingsdivisies samen

DSM integreert drie voedingsdivisies: Food Specialties, Hydrocolloids en een deel van de Nutritional Products-divisie.