30/01 - 31/01/2025 | Cursus Membraanconcentratie & Verdamping

30/01 - 31/01/2025 | Cursus Membraanconcentratie & Verdamping

De cursus Membraanconcentratie & Verdamping vindt plaats op 30 en 31 januari 2025 in Ede.

NIZO nodigt iedereen die betrokken is bij procesontwikkeling en engineering in de voedingsindustrie uit om deel te nemen aan de cursus Membraanconcentratie & Verdamping op 30 en 31 januari 2025 in Ede. Deze cursus richt zich op geavanceerde technieken voor waterverwijdering en energie-efficiënte processen bij poederproductie.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • De wetenschap achter membraanconcentratie en vallende filmverdamping.
  • Reinigingstechnieken en praktische toepassingen.
  • Innovatieve methoden voor energie- en procesoptimalisatie.

Deze cursus biedt een combinatie van wetenschappelijke kennis, praktijkvoorbeelden en workshops om je processen te verbeteren en kosten te reduceren.

Meer informatie en inschrijven via deze link.

"In 2025 wordt AI concreter toegepast"

"In 2025 wordt AI concreter toegepast"

Ieder jaar brengt Aptean een F&B/IT Trendrapport uit voor de voedings- en drankensector. In 2025 is er sprake van nieuwe trends, maar ook een verdieping van die van 2024, zo zegt Arjen Verburg van Aptean. "Artificial Intelligence zal nog groter worden en concretere toepassingen vinden."

De gebruikers kunnen door de 3D-omgeving lopen, trappen op- en aflopen, foto’s maken van een bepaalde situatie en live overleggen met collega’s.

Tweak je nieuwe fabriek al voordat die gebouwd is: aan de VR-bril?

Praatten we enkele jaren geleden nog volop over Industry 4.0 en zijn ongekende nieuwe mogelijkheden voor de voedselindustrie, nu is het alweer de beurt aan zijn opvolger, 5.0. Gebruikmakend van virtual reality kunnen producenten hun nieuwe fabrieksopstelling bezoeken.

2025 Trendrapport: De belangrijkste trends en ontwikkelingen die de voedings- en drankenindustrie in 2025 vormgeven

2025 Trendrapport: De belangrijkste trends en ontwikkelingen die de...

Hoe ver zijn de Nederlandse en Belgische voedingsindustrie met de adoptie van AI? Hoe staat het met de transitie naar Cloud ERP? En hoe ver is de industrie met de automatisering van processen? Ontdek in dit webinar hoe de voedings- en drankensector ervoor staat met de kraakverse onderzoeksresultaten.

Webinar/eBook: 'Inefficiëntie in voedings- en drankenbedrijven te lijf met machine learning en AI'

Webinar/eBook: 'Inefficiëntie in voedings- en drankenbedrijven te...

Wil je weten welke opkomende automatiseringsmethoden aan populariteit winnen en welke technologieën meer automatisering mogelijk zullen maken? Volgens het nieuwe Expert eBook van Aptean staan we mogelijk aan het begin van een nieuw tijdperk met machine learning en artificial intelligence als sleuteltechnologieën.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.