28/01 - 29/01/2025 | Cursus Sproeidrogen

28/01 - 29/01/2025 | Cursus Sproeidrogen

De cursus Sproeidrogen vindt plaats op 28 en 29 januari 2025 in Ede.

NIZO nodigt iedereen die betrokken is bij procesontwikkeling en engineering in de voedingsindustrie uit om deel te nemen aan de cursus Sproeidrogen op 28 en 29 januari 2025 in Ede. Deze cursus biedt professionals de mogelijkheid om de basis en complexiteit van sproeidrogen volledig te beheersen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Voorspellende tools voor procesoptimalisatie.
  • Strategieën om vervuiling en schoonmaaktijd te verminderen.
  • Praktische demonstraties door NIZO-experts en academische specialisten.

De cursus combineert theorie, praktijkvoorbeelden en workshops en biedt direct toepasbare inzichten om efficiënter te werken en kosten te besparen.

Meer informatie en inschrijven via deze link.

"In 2025 wordt AI concreter toegepast"

"In 2025 wordt AI concreter toegepast"

Ieder jaar brengt Aptean een F&B/IT Trendrapport uit voor de voedings- en drankensector. In 2025 is er sprake van nieuwe trends, maar ook een verdieping van die van 2024, zo zegt Arjen Verburg van Aptean. "Artificial Intelligence zal nog groter worden en concretere toepassingen vinden."

De gebruikers kunnen door de 3D-omgeving lopen, trappen op- en aflopen, foto’s maken van een bepaalde situatie en live overleggen met collega’s.

Tweak je nieuwe fabriek al voordat die gebouwd is: aan de VR-bril?

Praatten we enkele jaren geleden nog volop over Industry 4.0 en zijn ongekende nieuwe mogelijkheden voor de voedselindustrie, nu is het alweer de beurt aan zijn opvolger, 5.0. Gebruikmakend van virtual reality kunnen producenten hun nieuwe fabrieksopstelling bezoeken.

2025 Trendrapport: De belangrijkste trends en ontwikkelingen die de voedings- en drankenindustrie in 2025 vormgeven

2025 Trendrapport: De belangrijkste trends en ontwikkelingen die de...

Hoe ver zijn de Nederlandse en Belgische voedingsindustrie met de adoptie van AI? Hoe staat het met de transitie naar Cloud ERP? En hoe ver is de industrie met de automatisering van processen? Ontdek in dit webinar hoe de voedings- en drankensector ervoor staat met de kraakverse onderzoeksresultaten.

Webinar/eBook: 'Inefficiëntie in voedings- en drankenbedrijven te lijf met machine learning en AI'

Webinar/eBook: 'Inefficiëntie in voedings- en drankenbedrijven te...

Wil je weten welke opkomende automatiseringsmethoden aan populariteit winnen en welke technologieën meer automatisering mogelijk zullen maken? Volgens het nieuwe Expert eBook van Aptean staan we mogelijk aan het begin van een nieuw tijdperk met machine learning en artificial intelligence als sleuteltechnologieën.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.