1. Reinigings- en productieprocessen moeten duurzamer en efficiënter
  2. Kruisbesmetting voorkomen in de fabriek - vijf belangrijke aandachtspunten
  3. 6 antwoorden op de vraag of je groente en fruit moet wassen voordat ze gegeten worden
  4. Listeria? Een vectoranalyse kan de uitkomst bieden
  5. Waterramp dwingt chocolatier Galler een tijdelijke locatie te zoeken
  6. Vleessnijder (slicer) was de oorzaak van een listeriose-uitbraak
  7. Trending in 2021: samenwerken met geschoolde schoonmakers cruciaal voor veilige werkomgeving
  8. Voor abonneesPaneldebat: Grip op voedselveilig schoonmaken
  9. Voor abonneesE-lecture: NVWA deelt inzichten over optimale hygiëne in de fabriek
  10. Schoonmaakbedrijf Itzu Cleaning breidt uit
  11. Hygiënisch ontwerp: 'Luister naar de schoonmakers en de operators'
  12. Coronavirus kan tot dagen overleven op oppervlakken
  1. Meer vraag naar desinfectiemiddelen en extra schoonmaakrondes in voedingsindustrie door coronavirus
  2. Nieuwe schoenen toepasbaar voor voedingsindustrie
  3. Reinigings- en desinfectiemethoden van open processing: zero tolerance voor listeria?
  4. Reiniging fabriek in de praktijk: 'In het weekend zie je pas echt hoe schoon het is'
  5. Voor abonneesKwaliteitsmanager Urker Zalmhuys: 'Ik zie geen middel dat listeria afdoodt' (video)
  6. Onderzoeksproject WUR en bedrijven: maak desinfectie zo efficiënt mogelijk
  7. NVWA over reiniging & desinfectie: listeria is schoonmaakproblematiek (luisterartikel)
  8. Offerman komt werknemers toch tegemoet
  9. Speciaal reinigingssysteem verbetert kwaliteit brood
  10. Colruyt: 'Sneller verduurzamen door eigen productie'
  11. 'Monitoring hygiëne verbetert voedselveiligheid'