1. Albert Heijn gebruikt recyclebare plantaardige materiaal PEF voor fruitsapflesjes
  2. Hoe heeft de plantaardige categorie zich ontwikkeld in de supermarkt? 'We hoeven niet nóg een plantaardige burger'
  3. Conceptontwikkelaar Eveline van Dam: 'Er liggen kansen om de consument nog meer in het middelpunt te plaatsen' (podcast)
  4. Sunt gaat ook bananen uit retail verwerken: 'Het is complexer dan de havens, maar we gaan ervoor'
  5. Hoe borg je voedselveiligheid in E-commerce? Richtlijn voor last-mile distributie moet duidelijkheid geven
  6. Digitaal statiegeld moet in Vlaanderen zwerfvuil voorkomen
  7. Zo werkt supermarktketen Lidl aan duurzaamheid
  8. MSC lanceert Duurzame Vis Awards
  9. Rabobank: Verharding strijd producenten en supermarkten
  10. Blockchain beantwoordt aan de vraag naar meer transparantie
  11. "Met de Vlaamse voedselstrategie is het recept geschreven en liggen de ingrediënten op tafel"
  12. De verse groenten van Hak? Met gegrilde groente verkent de producent een nieuwe markt
  13. Albert Heijn wil sneller CO2 reduceren in keten
  14. Productinnovaties oktober: verse plantaardige notenmelk en gastroblokken plantaardige kaas
  15. Keesmakers wil gezondere productintroducties in supermarktschap en start Fitter Food Collective
  1. De familie Colruyt participeert in Ingrizo
  2. Industriële bakkers in problemen: 'Enorme prijsstijging brood noodzakelijk'
  3. Zonder garantie op water komt voedselbevoorrading in gedrang
  4. Vraag biologisch rundvlees in Nederland is hoger dan aanbod: teveel vlees belandt in gehakt
  5. Carrefour voor 20ste keer op de Beurs van Libramont
  6. Nieuwe Nudging-campagne moet verkoop biologisch stimuleren
  7. Trendonderzoek: Covid-19 heeft grote invloed op ontwerp verpakking
  8. Winst Oekraïens bier gaat integraal naar humanitaire hulp
  9. Colruyt Group investeert meer in zeewierboerderijen
  10. Sector gaan voor 15.000 ton minder wegwerpverpakkingen
  11. Colruyt zet met overname bakkerij verder in op verticale integratie
  12. Colruyt Group start met bouw 'Zeeboerderij Westdiep'
  13. Friethoes en Groene Hart Streekproducten verhogen transparantie en minimaliseren foutkans met labelmanagement: 12 do's and don'ts
  14. Lokale theeproductie vermindert CO2-uitstoot met 96%
  15. Orangina in plant-based pet verpakking