Veldbonenfusilli van eigen oogst: 'Mijn bonen hebben nog geen...
Geert Lindenhols teelt niet alleen verschillende gewassen, hij maakt er ook eindproducten van zoals koolzaadolie en veldbonenfusilli onder het merk...
Geert Lindenhols teelt niet alleen verschillende gewassen, hij maakt er ook eindproducten van zoals koolzaadolie en veldbonenfusilli onder het merk...
VIDEOCOLUMN - In deze aflevering van Quality Time met IJsbrand duikt voedingstechnoloog IJsbrand Velzeboer in de fascinerende wereld van margarines...
Intersnack organiseert een opvallende actie om nieuwe productiemedewerkers te lokken. Het bedrijf nodigt op 19 september mensen uit om te komen...
Spanjaarden stappen bij het koken massaal over van olijfolie naar zonnebloemolie. Olijfolie is voor veel Spanjaarden veel te duur geworden.
Oxidatie van olie is een groot probleem in voedselemulsies, want het tast de kwaliteit van het product aan. In veel levensmiddelen zijn kleine...
Bij Zeelandia, leverancier van ingrediënten aan brood- en banketbakkerijen, verdwijnen 89 van de 454 banen in Nederland, meldt het bedrijf. Er vallen...
AAK is een Zweeds, maar wereldwijd opererende producent van plantaardige oliën en vetten. Vanuit de strategie 'Shaping our Future' wordt samen met...
Een nieuwe risicoanalyse van de Europese Food Safety Authority (EFSA) laat zien dat sommige residuen van minerale olie in voedsel een risico voor de...
Cargill werkt samen met de Spaanse startup Cubiq Foods om hun plantaardige vetemulsie naar de markt te brengen. De multinational ziet het vet als een...
Waarom is knapperig eten altijd synoniem voor ongezond voedsel? Dit vroeg Marlon Harms, oprichter en CEO Veggie Crumbz zich af. "We hebben drie jaar...