1. Voor abonneesWaar rook is, is vuur? Producenten reageren op afschaffing rookaroma's
  2. Voor abonneesIndustrie over MOAH: 'Richtlijnen NVWA duidelijk, maar Europese harmonisatie ontbreekt'
  3. Voor abonneesAuditoren over audits: 'Een recall gaat ook ons niet in de koude kleren zitten'
  4. Voor abonneesNieuwe NVWA Meldwijzer: hoe staat deze in verhouding tot geldende wetgeving?
  5. Verdeelde reacties QA op aangepaste NVWA meldwijzer: 'Het geeft meer vragen dan verduidelijking'
  6. Young QA: 'Hoe ga je om met hogere werkdruk door toenemende vraag naar QA'ers?'
  7. Voor abonneesTrends in 2024 in de ogen van jonge QA'ers en R&D'ers
  8. Voor abonneesZo verloopt Tony's Chocolonely's weg naar certificering: 'Voedselveiligheid is het hoofddoel'
  9. Voor abonnees5 tips van QA'ers voor goede implementatie van de voedselveiligheidscultuur
  10. Voor abonneesAudit prestigekindje QA? Dit eisen verschillende certificeringen qua voedselveiligheidscultuur
  11. Voor abonneesQA'ers over voedselveiligheidscultuur tijdens audits: 'Het is lastig een abstract begrip tastbaar te maken'
  12. Voor abonneesAudit goed voorbereid? 'Je kunt onmogelijk 100% compliant zijn'
  13. Mettler Toledo introduceert verbeterde datamanagementsoftware voor voedingsindustrie
  14. Voor abonneesAmsterdamse augurkenkoning gaat los op audits: 'Eisen slaan door'
  15. GesponsordIFS Food Versie 8 vanaf volgend jaar verplicht 'Continue verbetering is de sleutel tot succesvol kwaliteitsmanagement'
  1. Young QA: 'Hoe vind je de juiste balans tussen presteren op je werk en persoonlijke ontwikkeling?'
  2. Voor abonneesQA'ers over werkdruk door onaangekondigde audits: 'Een dagje vrij nemen is spannend'
  3. Beheersing omgevingspathogenen toegevoegd aan autocontrolegidsen
  4. Voor abonneesEx-auditor én QA-manager over audit: 'Certificeringen missen vaak aansluiting met praktijk'
  5. Voor abonneesOnzeker over aankomende audit? Met deze technieken kun je sterker in je schoenen staan
  6. Voor abonneesTips van een ex-auditor aan QA: 'Je hoeft niet alles zelf te doen'
  7. Producenten onderschatten impact CSRD wetgeving: 'Het wordt een licence to operate'
  8. Voor abonneesZelfverzekerd de audit in: 5 tips van ervaren QA'ers om goed voorbereid te zijn
  9. Voor abonnees5 jonge QA'ers over eerste audit: 'De ene audit(or) is de andere niet'
  10. Young QA: 'Welke soft en hard skills heb je nodig om te groeien in het kwaliteitsvak?'
  11. Voor abonneesStappenplan: zo ziet het proces van private label etikettering eruit
  12. Voor abonnees5 tips van doorgewinterde professionals voor nieuwe kwaliteitsmanagers
  13. Voor abonneesQA'ers over etikettering private label producten: 'Je doet eigenlijk al het werk dubbel'
  14. Hoe kom je aan een goede kwaliteitsmanager?
  15. Young QA: 'Hoe kan je de food safety culture binnen je organisatie het beste beoordelen en beïnvloeden?'