Vleesvervangers vervangen vooral vlees in catering en horeca
De consumptie van vleesvervangers en plantaardige zuivel is de afgelopen twee jaar flink gegroeid in de Nederlandse foodservice. Vooral in de horeca...
De consumptie van vleesvervangers en plantaardige zuivel is de afgelopen twee jaar flink gegroeid in de Nederlandse foodservice. Vooral in de horeca...
Volgens de Vegetariërsbond verandert de markt. Volgens de bond eten minder mensen vlees en zijn meer mensen op zoek naar plantaardige alternatieven...
Hoe meet je de duurzaamheidsimpact van een ingrediënt? Gerard Sterkenburg van PS in Foodservice werkte samen met HowGood die openbare informatie...
Schouten Europe en Agrifirm doen dit jaar onderzoek naar de haalbaarheid van een lokale keten van tempeh producten op basis van Nederlandse veld- en...
Voedselvergiftiging door enterotoxine van staphylococcen ontstaat door eten van voedsel dat verontreinigd is met staphylococcen die enterotoxinen...
Als gevolg van de coronapandemie hebben veel horeca ondernemers te kampen met personeelstekorten. Voedingsproducenten proberen hierop in te spelen...
Op de Horecava presenteerden vele startups hun innovatieve ideeën op het daarvoor ingerichte startupplein. De startups lieten verschillende dingen...
Om plantaardige poedermixen ook bij restaurants op het menu te krijgen, lanceert startup Greenforce een B2B-platform voor de horeca.
Of je het aanhoudende warme weer nu leuk vind of niet, gepaste maatregelen zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid ook tijdens een hittegolf te...
De voedingssector is een van de vijf sectoren die volgens de ABN AMRO later dit jaar een aantal economische schokken krijgt te verwerken. Hoge...