1. Alle hens aan dek bij brouwerijen om horeca te voorzien van bier
  2. Ongezonde voedselomgeving rond scholen bepaalt gewicht kinderen
  3. Horecava 2022 gaat definitief niet door
  4. Horecava 2022 verschuift naar het voorjaar
  5. Start-up Karma Kebab start eigen horecaconcept
  6. 'Omzet foodsector bijna weer op niveau van voor de crisis'
  7. Onderzoek: 'Onafhankelijke monitoring van voedselomgeving is structureel nodig'
  8. Horeca en catering krijgen richtlijnen voor 'gezond en duurzaam' menu voorgeschoteld
  9. Volledige Vlaamse voedingssector zet lokale voeding op de kaart
  10. ING over trends na corona: Foodbedrijven moeten flexibel inspelen op veranderde vraag
  11. Hertog Jan brouwt nieuw bier speciaal voor heropening horeca
  12. Bierbrouwers in startblokken voor heropening horeca
  1. Onderzoek WUR: Horeca en detailhandel stellen hoge eisen aan korte ketenproducten
  2. Desperados lanceert eerste alcoholvrije variant
  3. Coronacrisis laat maaltijd- en boodschappenbezorging groeien
  4. Voor abonneesFNLI over corona: 'Er blijken meer verliezers dan winnaars in de voedingsmiddelenindustrie'
  5. Voor abonneesRapport FNLI over impact corona op industrie: 'Het beeld is overwegend negatief'
  6. Traditionele Belgische gerechten zijn het meest succesvol
  7. Ad van Olphen van Henri over tweede lockdown: 'We vergeten dat toeleveranciers van de horeca ook heel hard geraakt worden'
  8. HSN: 'Foodprofessional steeds vaker geconfronteerd met allergenenhandhaving'
  9. CEO Hesselink Koffie over corona: 'De productieruimte staat stof te vangen, dat is pijnlijk om te zien'
  10. Horecava 2021: selectief live en virtueel groots event
  11. Voedselsector krimpt met 4 procent dit jaar, herstel pas na 2021
  12. NVWA-inspectieresultaten worden sneller openbaar vanaf september