Vriesdrogen minder energieslurpend: interessanter voor meer...
Het grote nadeel van vriesdrogen als conserveringstechnologie is dat het traditioneel een vrij duur en energie-intensief proces is. Vriesdrogen is...
Het grote nadeel van vriesdrogen als conserveringstechnologie is dat het traditioneel een vrij duur en energie-intensief proces is. Vriesdrogen is...
Ondanks economische onzekerheid blijft de investeringsbereidheid binnen de Duitse voedings- en drankenindustrie opmerkelijk stabiel. Dat concludeert...
De Litouwse insectenproducent Divaks is van plan om een eerste fabriek voor de productie van gele meelwormen. De fabriek zal naar verwachting in 2025...
FrieslandCampina Ingredients opent een nieuwe productiefaciliteit voor lactoferrine in Veghel.
Sunt is startupfase ontgroeid. Met een nieuwe fabriek heeft Sunt de start gemaakt om Europa van duurzame bananenpuree te voorzien. Oprichter Laura...
SUNT Food verwerkt sinds 2019 onnodig verspilde bananen in onder andere bananenbrood. Vandaag openen ze de eerste bananenfabriek ter wereld in...
Het moederbedrijf achter groentefabrikant HAK nam vier jaar geleden groentesnijderij Peter van Halder over. De naam werd eind vorig jaar HAK Fresh en...
Aviko - onderdeel van Royal Cosun - opent een nieuwe fabriek voor diepvriesfrites en aardappelproducten in Poperinge, in het Belgische...
Er worden in de voedingsindustrie steeds hogere eisen gesteld aan het eindproduct. Ook de randvoorwaarden zoals energieprijzen en milieu-eisen worden...
SVZ - onderdeel van Cosun - breidt de fabriek in Rijkevorsel, België uit vanwege groeiende vraag naar gezonde ingrediënten.