1. Gaat duurzaamheid hand in hand met voedselveiligheid en kwaliteit? Zes overeenkomsten op een rij
  2. Voedselverspilling in supermarkt neemt steeds verder af
  3. Food Future Event: zo maken foodbedrijven keuzes in duurzame verpakkingen en ingrediënten
  4. Martijn Versteegh van Albert Heijn: 'Productontwikkelaars die spraakmakende gezondere en duurzamere producten ontwikkelen, hebben we hard nodig'
  5. Voor abonneesStartup maakt likeur van reststromen: ''Afval' heeft vaak nog veel waarde'
  6. Voor abonnees7 tips voor verduurzaming verpakkingen: 'Producenten die nog niet begonnen zijn, moeten zich zorgen maken'
  7. Voor abonneesFrankrijk introduceert nieuw logo: is dit de 'Nutri-Score' voor herkomstetikettering?
  8. 'Liever een beetje greenwashing, dan geen communicatie over duurzaamheid': 6 ontwikkelingen in ecolabeling
  9. Voor abonneesVMT 4 (2024): Duurzame data
  10. Biologisch steeds ietsjes minder duur dan niet-bio
  11. 'Doelen Farm-to-Fork en Green Deal hebben impact op voedselzekerheid'
  12. Holland Malt opent eerste emissievrije mouterij: 'We hopen een zaadje te planten voor de industrie'
  13. Verpakkingsdilemma's: laveren tussen duurzaamheid, recyclebaarheid en voedselveiligheid (podcast)
  14. Voor abonneesDierlijk eiwit uit een plant? GGO maakt varkenseiwit uit sojaplant mogelijk, maar willen we dat?
  15. Onderzoek: campagnes over minder vlees jagen vleeseters in het harnas
  1. Ontwikkelingen in 5 sectoren op een rij: 'Grote crises achter ons, maar zeker niet terug naar normaal'
  2. Biologische omzet stijgt, maar doel voor 2030 nog een stip op de horizon
  3. Jumbo verduurzaamt productieketen cashewnoten en vermijdt jaarlijks 63 zeecontainers
  4. 5 trends voor 2024 volgens FrieslandCampina Ingredients: Gezond en duurzaam leven steeds belangrijker
  5. Voor abonneesDit gebeurde er in wetgeving in 2023 en komt eraan in 2024
  6. Gelderland wil stoppen met World Food Experience
  7. Voor abonneesIn 5 stappen goed voorbereid op de aankomende CSRD wetgeving
  8. Pieter Pot is failliet verklaard, experts: 'ze spraken een te kleine groep consumenten aan'
  9. 'Meer plantaardig eten is gezond voor de meeste Nederlanders'
  10. Kweekvlees: kansen in VK, weerstand in Italië en de potentie van hybride
  11. Dit zeggen de winnaars van de verkiezingen over de voedingsindustrie
  12. Écht duurzame chocoladeletters? Sinterklaas blijft verrassen
  13. 'Angst voor beschuldiging greenwashing leidt tot stilhouden duurzame doelen'
  14. Voor abonneesDit zijn de 10 meest gestelde vragen en antwoorden over milieuclaims
  15. Column: broeikasgasreductie in voedsel gaat tot aan de consument