1. Peulvruchtencake? Flanders Food onderzoekt potentie van peulvruchten als bakkerij-ingrediënt
  2. NBC onderzoekt volkorenbrood: 'Niet alleen gezond, maar ook lekker'
  3. Bakkerij van Keulen weer open: besmettingsbron aanvoermagazijn aangepakt
  4. Voor abonneesAlternatief voor kaliumsorbaat (E202)? 'Dit houdt schimmel langer uit bakkerijproducten'
  5. Startup kraakt code van reststroom bierbostel: nu wél stabiel genoeg voor producenten
  6. Industriële bakkerijsector en zoetwarenindustrie bereiken beiden cao-akkoord
  7. Vacuüm koelen: nieuwe energiebesparende techniek bij bereiden van brood
  8. Pally Biscuits slaat alarm: klimaatplannen kabinet niet haalbaar
  9. 'Big in Japan': voeding en drank uit België
  10. Foodbeurs SIAL 2022: een recap van VMT
  11. Hoe oxidatiebeheersing de verspilling van crackers tegengaat
  12. Leverancier bakkerijgrondstoffen Zeelandia leidt zelf operators op
  13. Bakery-trends spotten op foodbeurs SIAL: een overzicht
  1. Bakkers helemaal niet blij met uitgelekte regeling energiekosten
  2. Lallemand neemt bakkerij-enzymenlijn Nutrilife over van BASF
  3. Vandemoortele steekt €25 miljoen in nieuwe fabriek voor viennoiserie
  4. Zo bak je brood door te koelen: een vacuüm gekoeld product zakt niet meer weg
  5. Ovens in bakkerij verwarmen met eigen gas uit biovergister - zo werkt dat
  6. Cargill laat 40 ingenieurs werken aan chocola van de toekomst in House of Chocolate
  7. La Confiance ontvangt HiB label voor modern en ambachtelijk bakken
  8. Jan-Willem Grievink: 'Bakkerij en meelfabrikant moeten loskomen van kilo-denken'
  9. ING: bakkerij industrie moet kostenstijging doorbelasten aan supermarkt en consument
  10. Oorlog in Oekraïne zet tarwemarkt onder druk - Nederlandse leveranciers hebben aanvoer op orde
  11. Trendrapport bakkerijsector 2022: gerichte aanpak arbeidskrapte nodig
  12. Bakkersgrondstof wil verwerking oud brood naar nieuw desembrood opschalen naar wekelijks 30 ton