29/11/2024 | Cursus Hygiënisch ontwerpen - principes

29/11/2024 | Cursus Hygiënisch ontwerpen - principes

De cursus Hygiënisch ontwerpen - principes vindt plaats op 29 november in Utrecht.

Burggraaf & Partners nodigt professionals in de voedingsindustrie uit voor de eendaagse cursus over de basisprincipes van voedselveilig produceren. In deze cursus krijg je een totaaloverzicht van de kritische aandachtspunten binnen een productielijn.

Onderwerpen die worden behandeld zijn o.a.:

  • Wet- en regelgeving
  • Gevarenanalyse (C/F/M) in relatie tot apparatuur
  • Reiniging: niveau, middelen, methoden en detectie
  • Basisbeginselen van hygiënisch ontwerpen
  • Hygiënisch gebouwontwerp

Let op: de cursus wordt gegeven in het Engels, met de mogelijkheid om de handouts in het Engels of Nederlands te ontvangen.

Meer informatie via deze link.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Food Future Event: hoe gaat een productontwikkelaar om met het onderwerp ultrabewerkte voeding om?
  2. Desinfectiemethode mineraalwater Vittel en Perrier illegaal? Franse Foodwatch klaagt Nestlé aan
  3. 18/12/2024 | Cursus Hygiënisch onderhoud
  4. 19-21/11/2024 | Fi Europe 2024
  5. Voor abonneesKlimaatverandering verhoogt het risico op voedselgerelateerde ziekten door rauwe producten
  6. Voor abonneesTarwe-allergie en glutengevoeligheid: wat is dat nou precies?
  7. Food Future Event: Deze 6 thema's zijn belangrijk voor productontwikkelaars
  8. Voor abonneesFranse autoriteiten roepen pesto terug vanwege verdenking van botulisme
  9. GEA en Believer Meats willen kweekvlees efficiënt en goedkoop produceren
  10. Voor abonneesProducenten over werken met reststromen: 'Wetgeving maakt het verwerken niet aantrekkelijk'
  1. Farm to Fork-strategie teleurstelling voor duurzame etikettering? Dit is de huidige stand van zaken
  2. 10/12/2024 | Symposium Water en Voedselveiligheid
  3. Young QA: Hoe ga je om met beslissingen waar je je ethisch niet comfortabel bij voelt?
  4. 18/11/2024 | Future of Nutrition Summit
  5. Voor abonneesSchimmel op voedingsmiddelen: wanneer weggooien en wanneer verwijderen
  6. Aanscherping handelsnormen groenten en fruit per 1 januari 2025: hier moet je als levensmiddelenbedrijf op letten
  7. Communiceren over vleesvervangers? Dit zijn 6 inzichten van experts
  8. Voor abonneesAshwagandha-supplementen mogelijk gevaarlijk voor gezondheid
  9. Consumentenbond: 'Supermarkten strooien met niet-bestaande, achterhaalde of twijfelachtige prijsverlagingen'
  10. Een plantaardig alternatief voor kaas van lokale grondstoffen? Het project KAAZ moet daarbij helpen