18/12/2024 | Cursus Hygiënisch onderhoud

18/12/2024 | Cursus Hygiënisch onderhoud

De cursus Hygiënisch onderhoud vindt plaats op 18 december in Utrecht.

Burggraaf & Partners nodigt iedereen die verantwoordelijk is voor hygiënisch onderhoud in de voedingsindustrie uit om deel te nemen aan de cursus hygiënisch onderhoud. Tijdens deze cursus leer je hoe je onderhoud uitvoert zonder het hygiëneniveau in gevaar te brengen, wat te doen bij niet-hygiënische situaties en welke invloed je als technicus kunt uitoefenen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:

  • Theoretisch: Wet- en regelgeving, gevarenanalyse (C/F/M), en samenvatting hygiënisch ontwerp.
  • Praktisch: Herkennen van problemen, handhaven van hygiëne, schoonmaken, en aansluiten/vervangen van onderdelen.

Meer informatie via deze link.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Food Future Event: hoe gaat een productontwikkelaar om met het onderwerp ultrabewerkte voeding om?
  2. Desinfectiemethode mineraalwater Vittel en Perrier illegaal? Franse Foodwatch klaagt Nestlé aan
  3. 19-21/11/2024 | Fi Europe 2024
  4. Voor abonneesKlimaatverandering verhoogt het risico op voedselgerelateerde ziekten door rauwe producten
  5. Voor abonneesTarwe-allergie en glutengevoeligheid: wat is dat nou precies?
  6. Food Future Event: Deze 6 thema's zijn belangrijk voor productontwikkelaars
  7. Voor abonneesFranse autoriteiten roepen pesto terug vanwege verdenking van botulisme
  8. GEA en Believer Meats willen kweekvlees efficiënt en goedkoop produceren
  9. Voor abonneesProducenten over werken met reststromen: 'Wetgeving maakt het verwerken niet aantrekkelijk'
  10. Farm to Fork-strategie teleurstelling voor duurzame etikettering? Dit is de huidige stand van zaken
  1. 10/12/2024 | Symposium Water en Voedselveiligheid
  2. Young QA: Hoe ga je om met beslissingen waar je je ethisch niet comfortabel bij voelt?
  3. 18/11/2024 | Future of Nutrition Summit
  4. Voor abonneesSchimmel op voedingsmiddelen: wanneer weggooien en wanneer verwijderen
  5. Aanscherping handelsnormen groenten en fruit per 1 januari 2025: hier moet je als levensmiddelenbedrijf op letten
  6. Communiceren over vleesvervangers? Dit zijn 6 inzichten van experts
  7. Voor abonneesAshwagandha-supplementen mogelijk gevaarlijk voor gezondheid
  8. Consumentenbond: 'Supermarkten strooien met niet-bestaande, achterhaalde of twijfelachtige prijsverlagingen'
  9. Een plantaardig alternatief voor kaas van lokale grondstoffen? Het project KAAZ moet daarbij helpen
  10. Quality Time met IJsbrand: Sinaasappel met fungicide (video)