18/11/2024 | Future of Nutrition Summit

18/11/2024 | Future of Nutrition Summit

De Future of Nutrition Summit vindt plaats op 18 november 2024 in het Mövenpick Hotel in Frankfurt, Duitsland.

Het Future of Nutrition Summit evenement biedt een platform voor discussies over de uitdagingen, trends en technologieën die de voedingsmiddelen- en drankenindustrie vormgeven. Hooggewaardeerde sprekers, waaronder experts van PepsiCo, Unilever en Amazon, zullen actuele onderwerpen behandelen, zoals de toepassing van AI in innovatie en voeding als medicijn. De Future of Nutrition Summit vindt plaats op 18 november 2024 in het Mövenpick Hotel in Frankfurt, Duitsland.

Meer informatie via deze link.

Productinnovaties oktober: pittige Aziatische noedels

Productinnovaties oktober: pittige Aziatische noedels

VMT zet elke maand de nieuwe producten van de foodindustrie op een rij. De productinnovaties van oktober: pittige Aziatische noedels en Bier ter ere van Amsterdam's 750-jarig bestaan.

Beeld: Van Delft

Van Delft zet met innovatie in op jaarrond en wereldwijd kruidnoten:...

Van Delft staat bekend om de vele smaken kruidnoten. Elk jaar komt de producent met verschillende nieuwe smaken. Van Delft wil de kruidnoot uiteindelijk jaarrond en wereldwijd populair maken. Hoe wil de producent dit doen? Waar komt de inspiratie vandaan? En hoe ziet een innovatieproces er bij de producent uit? VMT sprak met Gerard Cuperus, senior new product developer bij Van Delft.

Natuurlijke energiedrank gemaakt van matcha, guarana en groene thee zonder toegevoegd suiker - Elixir

Rondje innovaties SIAL: vooral eiwitverrijking, functionele...

VMT bezoekt de SIAL in Parijs en liep een rondje op het innovatieplein. Hier zet de beursorganisatie dé in hun ogen innovaties van dit jaar letterlijk 'in de etalage'. In dit artikel een aantal innovaties op een rij.

SIAL 2024 in Parijs vindt plaats van 19 tot en met 23 oktober.

Trends SIAL 2024: eiwitverrijkt lijkt het toverwoord (podcast)

De SIAL 2024 in Parijs, een van de grootste voedingsmiddelenbeurzen ter wereld, brengt dit jaar opnieuw duizenden bedrijven en merken uit de internationale foodsector samen. Willem Paul de Mooij en Carmen Groeneveld van VMT beginnen hun beursbezoek op het innovatieplein, waar zij de nieuwste trends ontdekken. In deze podcast bespreken zij de innovaties opvallen.