1. IFF nestelt zich met co-creatiecentrum naast voedselfabrikanten in Wageningen
  2. Voor abonneesDesinfectie van water in groenteverwerking leidt tot veilig hergebruik in productie
  3. Voor abonneesDierlijk eiwit uit een plant? GGO maakt varkenseiwit uit sojaplant mogelijk, maar willen we dat?
  4. Hoe binden smaakmoleculen aan plantaardige eiwitten? IFF, Unilever en WUR zoeken het uit
  5. Voor abonneesRegeneratieve landbouw in de praktijk? FrieslandCampina en Unilever vertellen over hun ervaringen
  6. Rivierkreeften veilig voor consumptie? Wageningen Environmental Research zocht het uit
  7. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  8. Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit
  9. Handig overzicht: Fermentatie en plantaardig, een vruchtbare combinatie (update)
  10. Citroenzuur als suikervervanger? Wageningen University & Research onderzoekt de potentie
  11. Signaleringssysteem moet mycotoxines in vroeg stadium signaleren
  12. Kiest een consument eerder voor een vleesvervanger als het naast vlees in het schap ligt? Lidl en WUR zoeken het uit
  13. Politie beëindigt bezetting WUR door klimaatactivisten
  14. Monitor voedselverspilling: met huidige snelheid is halveringsdoel buiten bereik. WUR geeft 5 adviezen om te versnellen
  15. Zembla: wetenschappers voerden 'misleidende' lobby voor gentech-voedsel
  1. Food Sustainability Update: van Vezet tot Plus over het meten van duurzaamheid
  2. Nieuw collectief plan van Wageningen Universiteit moet eiwittransitie versnellen
  3. Blik buitenlandse sperziebonen of verse Nederlandse wortelen? Europees ecolabel moet consument helpen bij deze keuze
  4. Handig overzicht: Deze artikelen helpen je bij suikerreductie
  5. 'Consumptie insecten kan aantrekkelijker worden bij benadrukken circulaire voordelen'
  6. Groenteverwerkers kunnen water voedselveilig hergebruiken. Bijvoorbeeld zo
  7. Geen zorgen om rundvlees door ontdekte BSE-koe
  8. WUR-hoogleraar Ecologie van Voedselpathogenen: 'Risico's voedselveiligheid voorspellen'
  9. Birgit Loos volgt Robert van Gorcom op bij WFSR
  10. Zijstromen hergebruiken? Intelligente tool schat de processingkosten
  11. Niet-destructieve analyse van versproducten: Kijken, kijken, maar niet aanraken
  12. Expertpanel: 'Versnelt het tekort aan medewerkers het robotiseringsniveau in de voedingsindustrie?'
  13. WUR: Overstap op plantaardig gaat Nederlander niet gemakkelijk af
  14. Hierom wint mycoproteïne aan populariteit
  15. Recyclebare mono-barrière-folies kunnen houdbaarheid grofweg halveren