1. NVWA-IOD ontmantelt illegale slachterij
  2. Safe met Michelle: 'Duurzaamheid is meer dan een claim'
  3. Hoe ga je om met het NAPV? Deze artikelen helpen je verder
  4. Struggle met etikettering? Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten
  5. Voor abonnees10 belangrijke wettelijke aandachtspunten voor startups in de foodsector
  6. Dit zijn de verschillen tussen de Nederlandse en Europese initiatieven voor verantwoord ondernemen
  7. Europese Commissie over Farm to Fork: 'De transitie naar een duurzaam voedselsysteem is urgent'
  8. Is krimpflatie misleiding? 'Producenten moeten transparanter zijn'
  9. Oproep aan VWS: 'Nutri-Score eerst aanpassen, dan invoeren'
  10. Eyeopener voor producenten zuigelingenvoeding: rechter ziet 'groeimelk' als gezondheidsclaim
  11. Zo zit het met de benaming van gecultiveerd vlees in vier EU lidstaten met veel vleeseters
  12. Voor abonneesUpdate NVWA Handboek Regelgeving: 5 belangrijkste wijzigingen
  13. Boete van de NVWA? In deze situaties loop je risico op omzetgerelateerde boetes
  14. 'NAPV moet uitgebreid worden naar out-of-home en kant-en-klaar aanbod'
  15. FNLI over Nutri-Score: 'Teleurgesteld dat Gezondheidsraad niets zegt over portiegrootte'
  1. "Met de Vlaamse voedselstrategie is het recept geschreven en liggen de ingrediënten op tafel"
  2. Deze punten heeft Gezondheidsraad op te merken over Nutri-Score: 'Niet perfect, maar zien wel meerwaarde'
  3. Wankelt Europees verbod op titaniumdioxide (E171)? Europees gerechtshof vindt 'beoordelingsfout'
  4. Voor abonnees15 wettelijke wijzigingen in 2022 en 2023
  5. Aanwezigheid MOAH in voedingsmiddelen aan banden gelegd? Europese Commissie stelt limieten vast
  6. Europese Commissie over geharmoniseerd voedselkeuzelogo: 'Het gaat geen Nutri-Score heten'
  7. Startup Meatable start productie kweekvlees in Singapore
  8. CETA na lange adem toch een feit? Eerste Kamer stemt in met handelsverdrag (update)
  9. Vlaanderen wil minder afhankelijk zijn van buitenlands plantaardig eiwit
  10. Matthias Blanckaert: "Belangrijker dan vlees of vegan is de beleving van het product."
  11. ISO initieert norm voor detectie van SARS-CoV-2 in voedselproducten en op -verpakkingen
  12. Wetenschapsdenktank: 'Zet gezondheid planeet, consument en boer boven lage prijzen in voedselsysteem'
  13. Voor abonnees3 tips voor het optimaliseren van de ingrediëntenlijst van levensmiddelen
  14. Scale-up Food2Smile: 'Wetgeving voor herformulering? Laat maar komen'
  15. Gerard Bakker nieuwe inspecteur-generaal NVWA: 'Ik wil verder bouwen aan de organisatie'